Напишете дума/думи за търсене

Обичам те, но миришеш ужасно

Какво да направите, ако парфюмът на любимия не ви харесва?

Влюбена си до полуда в най-прекрасния мъж, които някога е пресичал хоризонта ти, въпреки това има нещо, дето ти убива като камъче в обувката.

Когато се приближиш до него, за да впиеш страстно устни в неговите, уханието му никак не те кара да мъркаш от кеф. Напротив, отблъсква те.

Това може да не е сериозно сътресение по пътя към пълното ви блаженство заедно, но една такава подробност може да попари като слана разцъфтяващата ви връзка.

Миризмата е едно от първите неща, които жената забелязва в мъжа, и уханието му може да има сериозен ефект върху чувствата й.

Ако не харесваш аромата му

Най-вероятно ще срутиш егото му, ако заявиш открито, че смърди, така че ще действайте по-лежерно. Тайничко пъхни флаконче с миризмата, която ти харесва, в раницата му за фитнес или в работното му куфарче. Или пък да се прибереш у дома с тестер с любимия ти мъжки аромат, мъркайки съблазнително, че с този аромат неговата сексапилност ще стане още по-неустоима за теб. А след като веднъж вече е опитал от това ухание, не забравяй да му правиш комплименти при всеки удобен случай. Повтаряй му с примиращ глас колко те възбужда новото му ухание. И ей така неусетно ще стане на твоето без излишни междуполови борби.

Ако прекалява с парфюма

Жените са с много по-чувствителни носове от мъжете. Господата по-често попрекаляват с парфюма, без да забележат.

Изчакай подходящ момент и му кажи, че обожаваш парфюма, който използва, но му припомни народната мъдрост, че прекалено хубаво, не е на хубаво. Добави, че чистата му кожа с естествената си миризма те хвърля в делириум и е достатъчно едно пръскане от заветното флаконче, за да изпаднеш в сладострастна омая.

Ако този трик няма резултат и той продължава да се къпе с тоалетна вода, тогава нежно го помоли да смени тежкия аромат с по-лек вариант на същата парфюмерийна марка. Ако трябва, извикай на помощ мнима алергия, която се обостря от силния мирис на козметика.

Ако не ползва никакъв парфюм

Възможно е той да не прибягва до благоухания в шишенце, защото си мисли, че е прекалено женствено. Това не пречи да разбереш коя е любимата му миризма и му купи сапун или душ-гел с подобен аромат. Ако продължава да се дърпа, при всеки удобен случай влизайте в парфюмерийни магазини по време на романтичните ви разходки и умело пъхай под носа му различни аромати, обяснявайки как от този или онзи мирис ти се подкосяват краката.

Друг сигурен избор е ухание, което има прилика с някаква храна: ванилия, пъпеш, тиква. Според статистиките мъжете харесват тези миризми.

Използва същия одеколон като предишния ви партньор

Той те прегръща пламенно и ти си готова да се разтопиш от умиление, когато изведнъж усещаш полъх от парфюма на предишния си приятел. Тази твърде добре позната миризма най-вероятно няма да те върне към великите мигове, които си имала с бившия, а по-скоро ще те запрати директно към последните ви седмици преди раздялата.

По-добре сподели с него, че одеколонът, който използва, ти напомня за някого, за когото предпочиташ да не се сещаш. Не е задължително да му казваш истината, винаги може да обвиниш някой шеф гадняр за това обонятелно фиаско.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X