Напишете дума/думи за търсене

Подушвам, че сме от една сексуална порода

Мъжките секрети, хормони и естествени телесни миризми понякога влияят неустоимо на жените. Увеличават способността им да зачеват, регулират менструалния цикъл, облекчават неразположенията им по време на менопаузата.

Близостта на мъжа и жената между чаршафите споява връзката им духовно и физически.

Спането в едно легло е препоръчително, тъй като мъжкото и женското тяло отделят феромони, известни още като есенцията на любовта.

Любете се поне веднъж седмично, за да усетите благотворния ефект на феромоните. Хармонията в секса се пренася в ежедневието, отпечатва се на лицата на партньорите, изглажда бръчките.

Затова не пропускайте страстните нощи. Допирът на телата забавя стареенето, повишава самочувствието и работоспособността.

Дори и да не се любите всяка нощ, докосване до плътта на любимия е сладко и целебно.

Когато нещо ухае приятно, провокира позитивни реакции. Мирисът на топли пуканки, на морски вълни, на къпано бебе или любим парфюм стимулира, възбужда сексуалността и повдига настроението. Неслучайно и мъжете и жените дават луди пари за парфюми и козметика.

Ако ви допада парфюма на партньора, това е още едно доказателство, че си подхождате. С други думи, мъжете, които лъхат приятно за определена жена, са добри и за здравето й.

Без да осъзнаваме, ние се увличаме по точно определени хора, независимо дали са от другия пол или от собствения ни.

Мъжете и жените си изпращат недоловими химични сигнали, които съдържат широк спектър от биологични послания.

Феромоните не се отделят нито от кръвта, нито от някой орган. Те се излъчват главно с потта от подмишниците на здравите мъже и жени в разцвета на силите им - между 20 и 30 г. Въпреки че се съдържа в потта, биологичната съставка е без мирис. Учените предполагат, че те се "улавят от специални клетки в носа. С една дума, сме под контрола на тези химични команди. Естествените телесни секрети са мощни сексстимулатори.

Така че не се притеснявайте от по-обилното потене през лятото. Току-виж сте си намерили другарчето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X