Напишете дума/думи за търсене

12 неща, които щастливите двойки правят

7. Храните се заедно

Ако е невъзможно да споделите всяко хранене поради различия в графика ви за деня, опитайте се да хапвате поне едно хранене на ден заедно. И наистина се наслаждавайте на взаимната си компания. Оставете телефона в другата стая.

8. Подкрепяте мечтите на другия

Ако подкрепяте надеждите и мечтите на партньорите си, ще ги накарате да се чувстват обичани и обгрижвани. Щастливите двойки се вслушват в стремежите на другия.

9. Имате доверие и отхвърляте ревността

Отношения без доверие в крайна сметка се разпадат. Ако сте прекалено ревниви и натрапчиви, трябва да работите по тези въпроси, преди да влошите връзката. Ако вашият партньор ви дава причини да сте нащрек с неговата вярност, по-добре да премислите дали да останете в тази връзка.

10. Израствате заедно като хора

Няма нищо по-разочароващо от това да видите колко сте израснали като човек през годините и след това да осъзнаете, че партньорът ви е останал точно такъв, какъвто е бил в началото на връзката ви. Личният растеж е естествена и очаквана част от нечий житейски път.

11. Споделяте домакински задължения

Вършенето на всички домашни работи от един човек е рецепта за бедствие. Когато един човек се почувства затрупан от необходимостта да направи всичко сам, това ще създаде дисбаланс в отношенията. Ако не може да се споделят по подразбиране домакинските задължения, направете си списък и график.

12. Наслаждавате се на малките жестове

Големите жестове може да бъдат вълнуващи и романтични, но също така е важно да оцените и малките. Може да е нещо толкова просто, колкото да попитате дали имате нужда от нещо от кухнята или да направите масаж на другия след дълъг ден.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X