Напишете дума/думи за търсене

Малките тайни за красота на Мелания Тръмп

Съпругата на президента на САЩ отдавна се слави като икона на стила и вдъхновяваща обществеността личност. Тя прави впечатление не само със стила и вкуса си, но и с великолепната си фигура. Днес 49-годишната първа дама изглежда не по-малко впечатляващо, отколкото във времената, когато се изявяваше на модния подиум. Облеклото на съпругата на президента Тръмп са една от най-обсъжданите теми за хората от модния свят, предаде dariknews. 

Хранене

В едно от интервютата си Мелания Тръмп призна, че винаги започва сутринта си със здравословна закуска: "За закуска предпочитам овесена каша или пюре от плодове и плодови шейкове.“

Личният диетолог на първата дама пък признава, че тя похапва около 7 вида плод или зеленчук на ден. Тези продукти са богати на атиоксиданти, които помагат на кожата да остана еластична и сияйна. Мелания също така изпива по 3 литра вода на ден - здравословен навик, който й е останал от годините на модел. 

СНИМКИ: Ройтерс
СНИМКИ: Ройтерс

През деня първата дама пие специален зелен коктейл, който включва пшеница, мента, лимон и вода. Той помага за поддържането на точния киселинно-алкален баланс на организма и повишаване на метаболизма.

Единственото ястие, на което Мелания не може да устои, е пилешкото с пармезан на нюйоркския ресторант Жан Жорж. Първата дама е редовен гост на ресторанта от дълги години и никога не пропуска да поръча точно това.

"Мога да си позволя парче шоколад или бутилка диетична кола, но всичко е в разумни граници. Опитвам се да консумирам продукти с минимално съдържание на захар", признава самата Мелания.

Следобед Мелания предпочита да похапва риба или морски дарове със зеленчуци, а за вечеря избира салати с високо съдържание на фибри. 

Фитнес

Подобно на първата дама на Франция и Малания Тръм е голям фен на упражненията пилатес. Те позволяват да поддържа стойката и фигурата си в страхотна форма. Освен това първата дама на САЩ играе тенис и плува няколко пъти в седмицата.

"Външният вид на жената зависи изцяло от това, което се случва в душата й, емоциите й, както и от това в какво състояние е здравето й. Тайните ми са прости - храня се добре, спортувам редовно и релаксирам", споделя тя в свое интервю, цитирано от elle.ru.

Г-жа Тръмп споделя още, че не е фен на инжекциите с Botox и вярва, че здравословната диета и спортът могат да удължат красотата на жената с много години. 

Процедури за красота 

Красивата Мелания споделя, че е голяма почитателка на процедурите за лице с кислород. Според нея те помагат за поддържане на тонуса на кожата и изглаждат бръчките.

"Най-важното е режимът. Всяка сутрин и всяка вечер почиствам и овлажнявам лицето си, но не бива да се подценява и здравословният сън, той е жизнено необходим за женската красота", казва тя.

Що се отнася до грижите за косата, първата дама на САЩ използва био продукти. Стилистът й отбелязва, че тя държи косата й да изглежда естествено, сякаш е изсветляла от слънчевите лъчи. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X