Напишете дума/думи за търсене

Сложните жени винаги получават най-добрите мъже. Точка

За истинския мъж - онзи, който не си забравя тестисите, когато излиза от дома си, няма по-хипнотизиращо и привлекателно същество от сложната жена. Тя е трудна за разгадаване, пълна със съдържание и е по-мистериозна от най-фантасмагоричния фокус на Худини.

Да бъде обичана такава жена, може да се окаже предизвикателство на моменти, но всичко в нея си струва.

Когато една жена е лесна за придобиване, тя ще привлече всички мрънкащи, отчаяни мъжленца или недоразвити плейбои, които плячкосват всичко, препречило пътя им.

Но когато една жена е сложна, тя лесно може да отсее разколебаните момченца и да привлече само мъже с висока стойност, които ще знаят как да я ухажват, как да я ценят, как да я уважават и как да я обичат такава, каквато е.

Не всеки мъж има силата или способността да обича сложна жена. Нейната яростна страст и заплетена душевност ще изплаши повечето господа.

Сложните жени тестват мъжете със свръхестествена осъзнатост, особено когато търсят дългосрочна, пълнокръвна, незахаросана от еднодневни обещания връзка.

Макар за някои господа това да изглежда като манипулативна стратегия, тези психо-емоционални викторини са отлични възможности за мъжа да докаже, че именно той е единственият за нея.

Той може да пъчи перки, че е зрял и уверен мъж, който си мисли, че би се справил с умна, независима, самоуверена, пламенна, многопластова, емоционално сложна жена.

Но докато тя не почувства, че той може да бъде посветен на нея, да й бъде верен, да я защитава и да я обича дори в най-тъмните й мигове, не ще отвори сърцето си към него.

Сложната жена не прави компромис със себе си и затова получава най-добрите мъже. Точка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X