Напишете дума/думи за търсене

Как солта, водата и оцетът откриват негативната енергия у дома

Всички сме усещали отрицателни и положителни вибрации от околните доста пъти в живота си. Дори ако науката все още не е готова да даде име на това, емоционалната енергия е много реална.

Енергията не е само аурата около нас, която ни кара да се свързваме с други хора. Не само човеците може да изпращат положителни или отрицателни вибрации - може да бъде и материя. Предметите и местата може да задържат енергия и ние може да я усетим много по-късно във времето.

Случвало ли ви се е поне веднъж да сте изпитали внезапна и силна емоция, когато влезете в стая? Може да е леко, щастливо и очарователно усещане, което ви кара да се чувствате добре и позитивно, но може да е тъмно и странно усещане, че нещо не е съвсем наред.

Звучи ли ви познато? Подобно преживяване не е плод на нашето въображение и не се случва, защото се предозирали със сутрешното кафе.

Това, което изпитвате в такива случаи, е остатъчната енергия, която се е натрупала в предметите.

Неодушевените предмети, хората и дори празното пространство може да задържат енергия, или по-скоро остатъка от първоначалната енергия. Енергията може да се привърже към всичко и всеки и може да се задържи там в продължение на много години, освен ако не бъде почистена.

Тази енергия би могла да бъде ваша собствена, когато сте били под силен стрес от работа и проклинате всичко на два крака покрай вас. Може да е остатъчна енергия от предишните собственици на жилището.

Може би не го осъзнавате, но има вероятност много стара и отрицателна енергия, да е хваната в капан във вашата къща и да не може да избяга. Тя продължава да действа върху вас и вашето семейство, създавайки още повече негативна енергия.

Как да я накараме да изчезне?

Както може би знаете, успешно е доказано, че нашата емоционална енергия има конкретен и записващ ефект върху водата.

Когато крещим на близките си, отрицателната ни енергия въздейства върху водата в телата им. За да избегнете това, ви предлагаме един прост експеримент, който може да премахне лошата енергия от дома ви.

Трябват ви само само 2 супени лъжици бял оцет, 2 с.л. сол и 450 г филтрирана вода. Разбъркайте продуктите добре поне за минута в прозрачна чаша и я оставете някъде, където прекарвате по-голямата част от времето си.

Оставете чашата необезпокоявана за един цял ден. Ще забележите, че солта се издига в чашата, а когато спре, това означава, че е уловила цялата отрицателна енергия в близост.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X