Напишете дума/думи за търсене

Какво става, когато прескочим вода

Днес често забравяме за вълшебните качества на нашата природа. Ходим на лекари, на психолози, а понякога решението е далеч по-просто. Как може да ни помогне природата, обяснява ясновидката Латина.

Латина, каква е разликата в енергията на града и на природата?

Човекът е създаден да живее сред природата. Всичките тези технологии, жилища, улици в градовете не са естествени за нас. В градовете енергията не е чиста. Всяка сграда, улица, предмет, развалят енергията и тя не е в чистия си вид. Природата излъчва чиста енергия, а електричеството я замърсява. Човек не може да си почине там, където има електрически стълбове. Трябва да отидеш на място, където нея я няма, за да се отпуснеш истински. По същия негативен начин ни влияят компютрите, Wi- fi връзките, телевизорите, радиото. Човек трябва да отиде далече от всякакъв тип технология, за да се успокои от всичко и да излекува душата си.

ясновидката Латина
ясновидката Латина

Как ни лекуват дърветата?

Всяко дърво излъчва енергия. Те лекуват. Едни от най-лековитите са дъб, бук, бор, бреза. Има проучване, което казва, че под дърво въздухът е по-чист, отколкото в операционна зала. Ако човек е болен от някакъв вид инфекция - бактериални, вирусна, и поседи под дърво, може да се излекува по-бързо. Там въздухът е вълшебен. За проблеми с дихателните пътища е полезен борът. Много е здравословно да се прегърне дърво. Така се прави обмен на енергия с него. То отдава от своята енергия и хармонизира нашата психика, физика и хормонален баланс.

Как ни помага водата?

Водата в природата е живот. Тя е най-чиста. Когато пиеш от нея, мислиш положително, същото е, когато стъпваш в нея - може да се излекуваш. Тялото е съставено до голяма степен от вода, затова трябва да се пие повече от нея, така водата в организма ще е чиста. Водата също носи енергия, тя има памет. Лечението с нея е много известно. Водата се нарича за здраве, замразява се и се пие.

Има и поверия, при които като прескочиш вода или преминеш мост над река, всичко лошо ще се отмие.

Огънят помага по същия начин - изчиства всичко лошо.

Земята също има способност да извлича лошата енергия. Като стъпваш по нея може да си пожелаеш негативната енергия да потъне в недрата й, да поеме лошото, болестите. Или да поискаш да се заредиш с енергия от нея. Много е полезно да се спи на земята. Като отида на вилата често постилам одеяло върху пръстта и лягам. Хубаво е и болните да правят този тип заземяване, за да се излекуват.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X