Напишете дума/думи за търсене

Цветна психология - какво разкриват за нас цветовете на дрехите

Оранжево

Оранжевото е цветът на енергията, амбицията и топлината. Ако обичате да носите оранжево, значи сте позитивен човек със заразително настроение. Този колорит може да ви даде незабавна енергия и да повдигне настроението ви. Считан за ентусиазиран, топъл и креативен цвят от експертите по цветна психология, оранжевият се свързва със забавление и наслада. Носенето на оранжево казва за вас, че сте вълнуващ и уникален човек, който е енергичен, весел и сърцето на всяко парти. Вие сте приятелски настроен човек, който се чувства щастлив, вдъхновява другите и търси нови възможности в живота.

Зелено

Зеленото се свързва с парите и природата. Това е успокояващ оттенък, който казва, че сте харизматичен и състрадателен човек, който се интересува от другите. Това е цвят на изцеление, щедрост и пробудено психическо състояние. Носенето на зелено означава, че обичате природата и сте богат човек, както финансово, така и духовно. Вашата харизматична вибрация помага на другите да се излекуват емоционално и психически. Любителите на зеленото са спокойни и имат меко, грижовно сърце. Считат се за надеждни и сте емоционално позитивни. С

Бяло

Гардеробът ви е пълен с бели рокли и дрехи? Тогава вие сте невинен и истински човек, който е пълен с оптимизъм. Бялото е цвят на чистота, хармония, простота, смелост и нови начала. Вие сте уравновесен човек и сте достатъчно смел, за да създадете въздействащо изявление, основано на истината. Белите дрехи означават, че сте независим и надежден човек, който винаги се стреми към съвършенство.

Кафяво

Това е устойчив, твърд и заземен нюанс, точно като оттенъка на земята. Ако обичате кафяви дрехи, значи сте надежден, интелигентен и стабилен индивид, който е сигурен и безпроблемен. Лесно общувате с другите, без да сплашвате никого. Вие сте разумна и логична личност, която отделя времето, преди да вземе решение. Кафявото е неутрален цвят, което означава, че предпочитате да не разкривате конкретни емоции пред другите.

Сиво

Сивото е преходен оттенък и неутрален цвят, който казва, че сте хладнокръвен, спокоен и неемоционален. Вие сте уравновесен човек, който предпочита спокойствие и тишина. Притежавайки някои от качествата на черно-бялото, вие сте едновременно миролюбиви и уверени. Носенето на сиво казва, че се наслаждавате на себе си и на своето пространство, въпреки че твърде много сиви дрехи може да ви направят апатични, депресирани, неуверени и безразлични. Имате непретенциозна личност и не обичате да привличате вниманието върху себе си. Искате да сте незабележими и да останете неутрални в своите мнения и убеждения.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X