Напишете дума/думи за търсене

Сексиграчки, с които трябва да бъдем нащрек

От повече сексуално удоволствие никой не се отказва. Когато изчерпат възможностите на телата и сетивата си, ненаситните любовници подклаждат тръпката със сексиграчки.

За сексуална играчка минава всичко, което стимулира удоволствието и любовната игра между двама партньори. Кондомите и хапчетата се смятат за "профилактика". Често в арсенала на плътските разбирачи има колекция от стимулатори. Друг е въпросът, че не всеки се решава да отключи тайния сейф на удоволствията.

Сексстимулатори са дори шампанското и сметаната, наред с еротичното бельо, копринените чаршафи, уханните масла и вазелини.

Романтичните истории често започват след пищни вечери, отпускарски партита и купони. Да приготвяш хапване за някого, е толкова интимно, колкото и да правиш секс със него. Задявките след вечеря започват естествено с поднесеното на масата. Влюбени мажат телата си със сметана или шоколад от тортата. Изтръпнали от предчувствия, те облизват сладостта с език. Всичко е в играта. Напиращи страсти се удържат с шампанско, балончетата минават за съвършения пожарогасител.

За най-секси плод се слави бананът заради приликата си с възбуден фалос. Госпожица захапала банан е любим сюжет на естети в еротичната фотография. Подобни асоциации създава и фунийка сладолед в ръцете на предизвикателна жена.

Прочутата мадам Ксавиера Холандер, авторка на "Професия любов", пък твърди, че прасковата твърде много наподобява вулва. А гроздето било на почит сред еротоманите в Римската империя.

Любовни двойки подсилват интимните вечери с хлъзгави мазила и не влизат в спалнята без тях. Най-добри са желетата на водна основа. Останалите - маслени, минерални не са съвсем здравословни. Някои от тях разтварят презервативите, вагиналните диафрагми и са благоприятна среда за развитие на микроорганизми. Изборът на лубрикант е индивидуален и е добре да се направи след консултация с гинеколог.

Освен смазващ ефект нови мазила поддържат ерекцията. Индийски кремове на билкова основа предотвратяват преждевременната еякулация.

Добре познато помощно средство за удоволствие е вибраторът. Въпреки многообразието от модели, които заливат сексшоповете. Някои наричат пластмасовата играчка "персонален масажор". Това творение на техниката създава разнообразни усещания за страстните дами, стига да знаят как да боравят с него. При употреба е добре да се използва вазелин или друга смазка на водна основа. Избягвайте вибраторите, които са разработени така, че да имат загряващ ефект. Без да усетите, те могат да ви причинят леки изгаряния.

Няма доказателства, че имитаторите на пенисите притъпяват чувствителността на жената. Някои дами имат подобни оплаквания, но само след седмица те изчезват.

Как да изтръгнете максимално удоволствие от вибратора, само вие може да налучкате. И най-съвършеният изкуствен член, не може да замени мъжа.

Дилдото също е изкуствен заместител на възбуден фалос. Предлага се в различни форми и размери и е направено от латекс или силикон. Най-търсени са силиконовите, тъй като пасват най-добре на човешкото тяло. Затова са и по-скъпи. Предназначението им е да се пъхат в различни отверстия на човешкото тяло, за да доставят удоволствие. Някои дами избират дилдото за клиторна стимулация. То се категоризира по дължина, дебелина, твърдост и структура.

Свещичките са вид дилдо с отвор в средата и с променливо сечение по дължина. Те се използват анално. Добре подбраната свещичка дразни простатата, когато мъжът се движи, и това му доставя приятни емоции. Играчката се предлага в два варианта - силиконови топчета, разположени на малко разстояние едно от друго, или само едно топче на силиконова дръжка.

Петльовият пръстен е друга популярна измишльотина за задържане на мига. Приспособлението се нахлузва на пениса преди ерекцията. След като органът набъбне, пръстенът притиска вените и го поддържа в готовност. Нахлулата в мъжествеността кръв не може да се върне обратно и органът остава твърд по-дълго време.

Най-често този детайл се прави от скъпа хромирана стомана и е много важно да се подбере по мярка от този, който ще я ползва. С тази играчка не бива да се прекалява. Тя е за краткотрайно използване - до 60-90 мин. После започва да боли и може да се наложи хирург да я маха. Най-добрите пръстени обикновено са най-прости. Правят се от кожа или от меко въже. Те се махат лесно или направо се срязват. Поставянето също не е проста работа и си има чалъм. По-трудно се нахлузва твърдият пръстен. Приспособлението първо се слага върху тестисите и после върху пениса.

Пазете се от екзотичното име Испанска муха. Това е пудра, която се получава от долните крила на бръмбар от вида CANTHARIS VESICATORIA. Насекомото се среща в пустинните области в Испания и в югозападната част на САЩ. Пудрата дразни лигавицата на вагината и главата на пениса и създава усещане за възбуда. Пудрата е отровна и се разпространява нелегално в САЩ. Дозировката и качеството на праха е трудно да се определят. Много често като Испанска муха се пробутва евтина смес от витамини. И това е най-безобидният вариант.

Лош компаньон на любовниците е дрогата. Някои твърдят, че сексът с кокаин е най-фантастичното преживяване на света. Но това е просто заблуда. Последиците на редовното използване на наркотици са депресия, параноя, психологическа зависимост и импотентност. Илюзия е и твърдението, че марихуаната е най-мощният афродизиак на света. Действието й по-скоро пречи на добрия секс, защото успокоява и отпуска.

Въпреки че спиртни изпарения често съпътстват секссеансите, алкохолът в по-големи дози не се препоръчва от виртуозните любовници. Питиета с високи градуси действат като депресанти, превръщат мъжете в насилници и за жалост в немощни донжуановци. Само перченето им остава в излишък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X