Напишете дума/думи за търсене

Искате по-добър секс? Тогава правете това, ако ви стиска

Признавам си, никак не обичам брюкселско зеле и едва ли нещо ще ме накара да напълня стомаха си с него. Но ако някой ме убеди, че то е единствената хран, която ще помогне за това да вляза във форма, дали няма да започна да го консумирам?

Същото е и с желанието на хората да се радват на по-добър и по-пълноценен секс.

Сигурно от време на време лежите, загледани в тавана, чудейки се какво да направите, за да разнообразите малко плътските си ласки с партньора.

Предлагаме ви 5 рисковани начина за подобряване на сексуалния ви живот.

1. Ако обичате да се гледате в огледалото, докато правите секс...

минете едно стъпало нагоре и си направете домашна секскасета

Записването на секскасета е идеално, тъй като е 2 в 1 – ще задоволите едновременно ексхибициониста и воайора в себе си.

Внимавайте обаче това видео да не види бял свят в интернет или без да искате, да го прикрепите в работен имейл до вашия шеф.

Създайте романтична атмосфера, затъмнете леко помещението, което ще служи за снимачна площадка, и не слагайте камерата под носа си – домашното порно няма нужда от прекалено близки кадри, нито от разсейващи фактори като вторачен обектив в пъпа ви.

2. Ако обичате партньорът ви да контролира нещата в леглото...

поиграйте на „50 нюанса сиво“

Дори и на сте от най-големите срамежливки, направете се на неопитна и свенлива девойка, която непрекъснато хапе долната си устна. Позволете на любовника си да завърже ръцете, очите, краката ви – с една дума, оставете се на неговата сексуална благодат.

3. Ако обичате да гледате по-разюздани сериали...

сменете канала и преминете на тези, в които се прожектират филми за възрастни

Ако накарате някой да ви разкаже с две думи сериала „Игра на тронове“, не е изключено да каже, че става дума за дракони и много секс.

Дори и да се възбуждате от любовта на хал Дрого и Денерис, опитайте да подпалите чаршафите с някой култов порнофилм.

4. Ако обичате да пишете сексуални sms-и...

заменете ги с мръснишки аудио съобщения

Не е нужно те да са по-дълги от 10 секунди – и те са достатъчни, за да възбудят интереса на партньора ви. Дръжте устата си далеч от микрофона, за да може гласът ви да се чува като шепот. Това със сигурност ще наостри сетивата на другия.

5. Ако обичате да използвате вибратор...

поканете в тази игра и партньора си

Дори и да нямате тандемен вибратор, не бъдете егоисти, споделете своя с другарчето. За начало може да започнете с по-малко като размери дилдо, което да е подходящо и за анална любов. Или пък заложете на вибраторите с форма U- те стимулират едновременно Г-точката, критора и пениса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X