Напишете дума/думи за търсене

Искате по-добър секс? Тогава правете това, ако ви стиска

Признавам си, никак не обичам брюкселско зеле и едва ли нещо ще ме накара да напълня стомаха си с него. Но ако някой ме убеди, че то е единствената хран, която ще помогне за това да вляза във форма, дали няма да започна да го консумирам?

Същото е и с желанието на хората да се радват на по-добър и по-пълноценен секс.

Сигурно от време на време лежите, загледани в тавана, чудейки се какво да направите, за да разнообразите малко плътските си ласки с партньора.

Предлагаме ви 5 рисковани начина за подобряване на сексуалния ви живот.

1. Ако обичате да се гледате в огледалото, докато правите секс...

минете едно стъпало нагоре и си направете домашна секскасета

Записването на секскасета е идеално, тъй като е 2 в 1 – ще задоволите едновременно ексхибициониста и воайора в себе си.

Внимавайте обаче това видео да не види бял свят в интернет или без да искате, да го прикрепите в работен имейл до вашия шеф.

Създайте романтична атмосфера, затъмнете леко помещението, което ще служи за снимачна площадка, и не слагайте камерата под носа си – домашното порно няма нужда от прекалено близки кадри, нито от разсейващи фактори като вторачен обектив в пъпа ви.

2. Ако обичате партньорът ви да контролира нещата в леглото...

поиграйте на „50 нюанса сиво“

Дори и на сте от най-големите срамежливки, направете се на неопитна и свенлива девойка, която непрекъснато хапе долната си устна. Позволете на любовника си да завърже ръцете, очите, краката ви – с една дума, оставете се на неговата сексуална благодат.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X