Напишете дума/думи за търсене

Кои са перфектните модели чанти за различните типове фигура

Перфектният външен вид изисква да се помисли за всичко. И не става дума само за по-тънка талия до пропорционална линия на раменете и бедрата. Дори чантата може да подобри силуета на фигурата, ако изберете правилната.

Първо, трябва да се наясно с вашия тип фигура.

- Ако имате по-широки рамене от бедрата, имате форма на обърнат триъгълник.
- Ако талията и раменете ви са по-тесни от бедрата, формата на тялото ви е круша.
- Ако раменете, талията и бедрата са с еднакъв размер, значи сте правоъгълник.
- Ако талията ви е по-широка от раменете и бедрата, тогава сте с форма на ябълка.
- Ако раменете и бедрата ви са балансирани с по-тясна талия, имате форма на часовник.

Модните експерти казват, че когато избирате чанта, тя трябва да е с противоположна форма на тялото ви. Какво означава това?

1. Обърнат триъгълник


Внимавайте за зоната около талията си, за да създадете балансиран вид. Важно е обърнете внимание на дължината и ширината на каишките. Тъй като нямате нужда от повече накачалки около гърдите, не избирайте прекалено малки или твърде големи чанти през рамото с дълги презрамки.
За вас са подходящи диагонални чанти, чанти с дълги каишки и клъчове.

2. Правоъгълник


Трябва да добавите извивки към формата си, за да компенсирате острата си фигура, затова дизайнът и материалът на чантата са важни за вас. Дължината на презрамките трябва да пада около бедрата, но забравете за твърдите чанти с нестандартна геометрия. Вместо това изберете класическа дамска чанта от мека кожа, тоте и хобо чанти.

3. Круша


Със сигурност не искате да изглеждате по-обемни от кръста надолу, така че дръжте фокуса около раменете и бюста. За да постигнете това, трябва само да внимавате за дължината на презрамките. Чантата не трябва да пада под линията на талията.
За вас са подходящи чанти през рамо, чанти тип кофа, чанти, които се носят на колана и такива през гърдите.

4. Ябълка


Трябва да създадете илюзия, за да балансирате очертанията на тялото си. Размерът и дизайнът на ръчната чанта, която сте избрали, трябва да са различни от малки, къси и неструктурирани модели.
Вместо това се спрете на големи и твърди кожени чанти с къси дръжки.

5. Часовник


Поздравления, вие сте една от късметлийките. Въпреки че няма пречка между избора на чанта и тялото ви, трябва да избирате чанти, които не закриват балансираната ви фигура.
Избирайте чанти с гладки текстури и шарки и ги носете със семпли тоалети за по-драматичен ефект.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X