Напишете дума/думи за търсене

С какво не трябва да правят компромиси зодиите през 2020-а

Везни
Бъдете в отношения, в които ще бъдете уважавани, а не манипулирани през цялото време
Ако смятате, че партньорът ви не оценява вас или усилията ви толкова, колкото заслужавате, има голям шанс да сте прави. Вие не получавате елементарно уважение и той ви държи далеч от живота си. Случва се дори да ви изневери и не му пука особено, че да се опитва да оправи нещата помежду ви, ако изобщо има такава възможност. Осъзнавате, че вече не сте приоритет и сте емоционално манипулирани. Не забравяйте, че имате избор. Опитайте се да инициирате открита и честна дискусия и ако нещата не се получат, потърсете по-добър вариант за сърцето и щастието си.

Скорпион
Общувайте с хора, които вярват във вас, а не с хора, които ви обезсърчават

Неминуемо в живота ви ще има хора, които ще се съмняват във вашия потенциал. Те ще се опитат да ви разубедят от постигането на целите ви и ще подкопаят важността на мечтите ви.

Стрелец
Не се сприятелявайте с хора, които са в живота ви само за да ви експлоатират

Истинският приятел винаги ще бъде наоколо за помощ и съвет, както във време на триумф, така и в такова на криза. Някои хора, които наричаме приятели, обаче са около нас само при щастливи обстоятелства или когато имат нужда от нещо. Може да се окаже трудно да оставите зад гърба си такива „приятели“, но бъдещето ще покаже, че е за ваше добро.

Козирог
Не бъдете с някой, който очаква от вас да свършите цялата работа

Необходими са двама за добра връзка. Дори и привързаността и грижата да ви идват отвътре, не е особено любезно само вие а вършите всичко за добруването на любовните си отношения. Кофти е, когато осъзнаеш, че не получаваш същото в замяна. Тази година се стремете към добре балансиран живот и връзка, в която и двамата ще бъдете еднакво ангажирани.

Водолей

Напуснете работата, която вече не ви вълнува

Понякога оставаме твърде дълго на работно място, на което ни плащат добре, но което ни кара да се чувстваме емоционално недоволни. Не е ли време да продължите напред и да откриете истинската си страст и кариера, която удовлетворява и портфейла, и чувствата ви. Напомнете си, че винаги заслужавате по-добро.

Риби
Намерете някой, който ще ви е гръб, а не някой, който е крайно незаинтересован от вашето добро

Най-доброто нещо, което може да ви даде една връзка, е, да сте с някого, който стои до вас и пази гърба ви, за да си дадете възможността да станете най-добрата версия на себе си и това е взаимно.
Няма нужда да търсим външни влияния, за да сме щастливи. Ние сме отговорни за радостта си. Никой друг. Вместо да се зариваме в самосъжаление, трябва да идентифицираме проблема, ако има такъв, и да намерим решение за него. Бъдете уверени в решенията си. Щастието обича смелите!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X