Напишете дума/думи за търсене

Съзидателна визуализация, или как да сбъднем мечтите си

Посветените в тайните на езотеричните и психологичните способи за провокиране на събития с позитивен знак смятат, че хората използваме незначителна част от своя потенциал - по-малко от 10%.

Почти винаги желанията и стремежите на всеки човек са свързани с добро здраве и финансова стабилност, на сполука в емоционалния си живот и в брака, на смислено и пълноценно съществувание. Не е достатъчно обаче само да мечтаем за нещо, за да го постигнем.

Изпробвалите метода на съзидателната визуализация, наричана още "способност за успех", твърдят, че чрез него са установили контрол над съдбата си и са превърнали сполуката в свой начин на живот.

Какво представлява съзидателната визуализация

Тя се състои в създаването на зрителен образ на целта, желанието или мечтата ни, на това, което бихме искали да притежаваме, реализираме или отстраним от пътя или поведението си, от социалната си среда. За да се материализират тези желания, приемаме, че е достатъчно да си представим сегашната действителност в трансформирания според стремежите ни вид.

Човешкият мозък може да излъчва в пространството вълни с определена честота, които достигат до подсъзнанието на хората, имащи отношение към нашите желания.

Интересни примери за шеметен възход със средствата на източните прийоми на медитация и методи, свързани с майнд контрол, се наблюдават в изобилие в Холивуд.

Горещи фенове на визуализацията са и неостаряващите Голди Хоун, Джери Хол, Джоан Колинс, Ричард Гиър, Памела Андерсън, Тина Търнър.

Мадона отдавна е пристрастена към кабала, бойните изкуства и методите на психофизическо усъвършенстване. Макар и възприеман като една от скандалните особи в Меката на киното будистът Стивън Сегал за кратко време се изкачи от специален агент на американските тайни служби в Япония до скъпоплатена екшън звезда. Той също е привърженик на менталните средства за увеличаване на успеваемостта в живота и в професията.

Пред силата на ума отстъпват ракът и стерилитетът

В нетрадиционната медицина, водеща началото си от Тибет и Китай, съществуват постулати от типа "Няма нелечими заболявания и неразрешими проблеми". Достатъчно е човек да мисли положително и да стане съюзник на лечителя, а не на болестта.

С визуализация се увеличат приходите

Сентенцията "Там, където е текло, пак ще тече" е вярна, но само наполовина. Включат ли се в действие подходящите стратегии, може да се стимулира парично натрупване и при отсъствието на солидна основа за материален просперитет.

Рожденият хороскоп и вибрациите на името в някои случаи безспорно създават известни ограничения пред отделни личности и им пречат лесно да постигат финансов просперитет, слава, имат малко сполуки в прелъстяването на противоположния пол...

Повечето от тези бариери са преодолими, ако имаме пред себе си ясни цели и отделяме по около 15 минути всеки ден за работа с техниките за поетапна представа на желанията си в развитие. Ако повярваме в тези техники и ако ги прилагаме упорито, нищо чудно да се сбъднат и най-дръзките ни мечти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X