Напишете дума/думи за търсене

Каква зодия сте според африканската астрология

Африканската астрология е една от най-примитивните и най-точните форми на астрологията и е базирана на геоманството.
Това е метод за врачуване, който разчита линиите и стрелите, образувани от хвърлени на земята почва, пясък, камъни и кости.
След това знаците се организират на три нива.
Базовото ниво се образува от кост (една от трите хвърлени на земята) във вертикална линия, а другите две нива също се формират от една или две линии. По този начин те създават 12-фигурно изображение и чрез тази техника е създаден африканският зодиак.
В началото африканската астрология е била част от развитието на древните африкански цивилизации.

1. Баща (баобаб) - 4 януари-3 февруари

Хората, родени в този период, се свързват с достолепното дърво баобаб. Те демонстрират честност, либералност и дълбокомислени.
Те имат реалистични и добри познания за бизнеса, съчетани с усещане за опортюнизъм, което често ги води до успех.
Въпреки че обикновено имат добре дефиниран път пред себе си, тяхната тревожна природа се превръща в пречка за добруването им. Баобабите твърде рядко се взимат на сериозно.

2. Майка - 4 февруари-5 март
Този знак се възприема и като олицетворение на изобилие от кехлибар и сребро. Хората, родени под него, притежават нервен и неспокоен темперамент.
Те се възмущават на неща, които са различни от това, което те възприемат за правилни за съществуването.
Способността им да устояват на изкушението обаче наистина е сила и добродетел. Те имат и необичайно бърза мисъл и завиден интелект, които им помагат в много аспекти на живота. Майката обикновено емоционално пламва за нула време, независимо дали е по добър или лош начин.

3. Семейство - 6 март-4 април
Хората, родени под знака на Семейството, обикновено са топли и мили. Те нямат време да бъдат егоцентрични или егоистични.
Доста често околните се допитват до тях за съвет, свързан с емоционалните и фамилни дела. Те са предопределени да постигнат едно велико дело в живота си, било то в работата или в емоционалния живот.
Представителите на Семейството трябва знаят, че където и да отидат, те почти винаги ще бъдат приети от околните.

4. Син - 5 април-4 май
Хората, родени под този знак, лесно се сприятеляват, поради което околните ги опознават по възможно най-добрия начин за тях.
Те преодоляват всеки момент на криза, но когато настъпи времето за вземане на трудни решения, може да изглеждат объркани и да се опитват да отлагат вземането на решение, докато най-накрая ножът не опре до кокала.
Знаят кои са враговете им и не си губят времето и чувствата да се опитват да се сприятелят с тях. Синове, дръжте се за истинските си приятели и ще се наслаждавате на трайни приятелства.

5. Дъщеря - 5 май-4 юни
В живота хората, родени под този знак, ще срещнат мир и хармония, но понякога ще бъдат изправени пред бруталност и опасности.
Те имат склонност да разхищават енергия и чувства за връзки без бъдеще. Дъщерите са известни като кралици на драмата и умеят да преувеличат кризите в живота си.

6. Чичо - 5 юни-4 юли
Въпреки че не го правят нарочно, хората от този знак често са егоцентрични и почти не ги е грижа за емоциите на околните.
Чичото е водач, който умее да ръководи и управлява. Представителите на тази зодия понякога пропадат в тъмнината и ги обзема мракобесие, но ако се научат да бъдат по-сърдечни и по-малко егоцентрични, мечтите им може да бъдат реализирани в пълна степен.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X