Напишете дума/думи за търсене

7-те черти на хората индиго

Напоследък много се говори за децата индиго, но да сте чували нещо за възрастните хора индиго?

Дали имат същите черти като хлапетата или има нюанси, които ги различават от тях?
Вие от тях ли сте?

1. Няма край вашето любопитство и желание да знаете причината, което стои зад всяко нещо
За индиго човека е много трудно, когато не знае историята на нещата, които се случват около него.
Той отчаяно се стреми да проумее някои преобладаващи проблеми в световен мащаб като неравенство, бедност, омраза и конфликти, борещи се да усвоят нечовешките хора.
Тези световни несправедливости смущават възрастните индиго и затова те поставят под въпрос всичко.

2. Мразите конвенционалните системи с излишни правила и разпоредби
Наред с няколко други неща, това, което възрастните индиго трудно понасят, е властта.
Те не вярват, че има безгрешни хора и затова критикуват системата, която позволява на няколко мъже, които са на власт, да контролират живота на обикновения човек.
Хората индиго често са възприемани като непокорни и подстрекатели, без значение колко чисти са техните намерения. Те не си затварят очите пред нещо, което им се струва нередно.
Ако някой им попречи да изразят мнението си, те може да станат безразлични към всичките социални и политически режими.
Те участват активно в информирането на масите, за да помогнат на хората да видят ситуацията през техните очи.

3. Болката и неприятностите на другите ви притесняват повече от вашите собствени
Хората индиго са крайни емпати. Не е необходимо да полагат съзнателно усилия, за да бъдат съпричастни към някого.
Те се грижат толкова много за другите, че ако видят някого, който страда без причина, може да им причини буквално емоционална болка.
А в ситуациите, в които може да се направи нещо, за да има щастлив край, но не се прави нищо за това, за тях усещането е непоносимо. Безпомощността ги убива.

4. Обичате природата
Хората индиго имат дълбока връзка както с флората, така и с фауната. Съпричастността към животните идва толкова естествено, колкото и дишането за тях.
Представата им за неравенство не се ограничава само до хората. Те искат да видят всяко същество да се третира еднакво, като има право да живее с достойнство.
Виждайки колко наивни и безпомощни са животните по света, те винаги се грижат за защитата на техните интереси и дори ги спасяват, когато е възможно.
Тези хора обичат да прекарват времето с на открито и обичат да живеят близо до природата.

5. Изпитвате екзистенциално отчаяние
Докато се опитват да асимилират алчността на хората и цялата вреда, която нанасят един на друг, тяхната безпомощност и способност да чувстват болката на другите ги засмускват не рядко към депресията.
Преживявайки толкова много мръсотия и грозота в живота, те може дори да започнат да се питат защо изобщо съществува животът, какъв е смисълът да се раждаме само за да можем да бъдем унищожени някой ден.
Въпреки това, след като намерят цел в живота си, те се издигат над проблемите и стават потенциално способни да променят много неща в света.

6. Преживели сте няколко необичайни мистични случки
Хората индиго имат влечение към духовното.
Те са предани на боговете и обичат да прекарват време в молитви и почитания на божества.
Духовната им страна нараства с времето, докато достигнат зрялост.
Въпреки че подходът им е по-скоро духовен, а не религиозен, те често имат свръхестествени срещи и поне веднъж в живота си са усещали присъствието на нещо необяснимо.
Има още нещо, с което те имат специална връзка, и това е часът 11:11. Хората индига ще забележат всеки път, когато часовникът показва това време.

7. Стремите се да търсите цел в живота
Усещането за безхаберие и летаргия може много лесно да хванат в лапите си хората индиго. За да не допуснат това да стане, те тръгват на мисия да намерят целта на живота си.
Обикновено хората отделят времето и енергията си за постигане на все по-успешен бизнес и напредък в професионалната си кариера, докато индиго хората имат ясна цел да направят света по-добро място за живеене, особено за бъдещите поколения.
Въпреки това намирането на цел не е разходка в парка за тях.
Това може да доведе до неудовлетвореност в индивида, който изпитва тази дълбока нужда да удовлетвори своя потенциал, но не може да намери структурите, които да ги подкрепят в това желание.

Какво е детето ви – индиго, кристално или дъга?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X