Напишете дума/думи за търсене

Нестандартните методи на звездите за сваляне на тегло

Част от актьорската професия е в това да се манипулира теглото ту нагоре, ту надолу. Повечето знаменитости разполагат с лични диетолози и са постоянно на някакъв режим на хранене, но има и случаи, в които някои от тях предприемат и по-нестандартни мерки във връзка с ролите, които им предстоят.

Натали Портман
За да изиграе балерина, Натали трябва да стигне абсурдните 40 килограма. Диетата й преди снимките на „Черният лебед“ включва половин грейпфрут, 1 морков и шепа бадеми. За един Оскар може би си струва, но не и за нещо друго. Не го правете у дома!

Бионсе


Заради ролята си в Dreamgirls Бионсе спира да яде твърда храна. В продължение на две седмици тя пие само вода с лимонов сок, кайенски пипер и кленов сироп, като понякога добавя по някой пресен зеленчук. Резултатът е изумителен, но певицата признава, че няма да посмее да направи този експеримент отново.

Рийз Уидърспун
За да влезе във форма след раждането, Рийз се обръща към популярна диета, базирана на бебешката храна. Тайната е проста: консумира се само пюрирана храна в детски порции.

Ан Хатауей
Ролята на работник, умиращ от туберкулоза в „Клетниците“, изисква от актрисата почти нова външност. Ан трябва да премине на диета с не повече от 500 калории на ден. Тя си позволява да яде не повече от шепа овесени ядки, няколко репички и малко хумус.

Кристина Агилера
Необичайната диета на певицата включва продукти от един цвят. Всеки ден тя консумира нещо хрупкаво, нещо меко, нещо горещо и нещо студено. И всички храни са от един цвят - ако в понеделник тя яде бяло, това ще е бяло зеле, бял боб и извара.

Мадона
Това е не най-странният, а може би най-крайният метод за поддържане на форма. Певицата готви храна, която си позволява единствено да подуши. Тя консумира главно супи и сурови зеленчуци. Разбира се, не през цялото време, а само когато има нужда от бързо вталяване.

Отново ви призоваваме: не правете това, не е здравословно! Прочетете някоя от десетките диети, за които сме писали и с която ще имате и хубаво тяло, и здраво тяло.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X