Напишете дума/думи за търсене

Неща, заради които никоя жена не бива да се извинява

Жените са чувствителни същества, дори и да са силни и независими. Понякога те просто изпитват ненужна вина за всичко, което казват, правят или чувстват. За какво обаче за нищо на света не бива да се извинявате?

1. За това, че казвате „не“
Жените често се чувстват виновни да кажат „не“. Забравете за това. Имате право да тропнете с крак.

2. За харесване на „мъжки“ или „момичешки“ неща
Това е вашият живот и вие решавате какво искате. Няма причина, поради която не може да карате мотори, вместо да плетете.

3. За това, че не слагате грим

Ако не харесвате грима, не го нанасяйте. Пудра за лице вместо слой фон дьо тен - също е ваш избор. В края на краищата, ако имате страхотна кожа, имате всички причини да се гордеете с това.

4. За избора на храна

Ако не обичате риба, това е само ваша работа. Яжте, каквото искате и не се оправдавайте.

5. За това, че се забавлявате

Танцува ви се, пее или подскача по улицата или в парка, но се чудете какво ще кажат хората. На никого няма да му повлияят зле тези секунди на чиста радост, пък било тя и чужда.

6. За това, че сте малко егоистични

Егоизмът не е толкова лош, особено ако идва на малки порции. Добре е, че искате да имате време за себе си - не за работата, приятелите, семейството или домакинстване.

7. За това, че имате емоции

Може да сте ядосани, щастливи, изненадани, разочаровани, тъжни и дори безразлични - и не бива да се извинявате, защото не сте отговорили на някого с усмивка.

8. Защото имате нужда от помощ

Да поискате помощ е абсолютно нормално и никой няма да ви съди. И вместо да се извинявате, кажете искрено „благодаря“.

9. Защото имате различно мнение

Всеки има право на глас, а дали околните ще харесат мнението ви е техен проблем. Единственият случай, когато трябва да се извинявате, че изразявате мислите си, е, когато сте го направили по груб и неучтив начин.

10. За това, което носите

Без значение дали харесвате рокли, клинове или размъкнати дънки. Освен ако не ходите по улицата по бикини или нарушавате дрескод в офиса, може да носите каквото искате.

11. За постиженията си

Моментите ви на гордост не са грешка и вие ги заслужавате.

12. Че обичате тялото си такова, каквото е

„Твърде кльощава“, „прекалено дебела“, „по мъжки мускулеста“, „много си върлинеста” и прочее епитети чуваме всеки ден. Но хората са различни, а на вас се пада да решите дали сте прекрасна или не.

13. Защото не знаете всичко

Е, честно казано, не бива. В крайна сметка ние постоянно учим нещо, дори и най-умни от нас.

14. За начина, по който живеете

Какво означава щастието за вас? Няколко деца? Страхотна кариера? Околосветско пътешествие? Вашият живот е ваш избор. Слушайте сърцето си.

15. За вашата сексуалност

Тялото си е ваша работа и от вас зависи с кого и как ще го споделяте.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X