Напишете дума/думи за търсене

Какво наистина мислят мъжете, когато жена плаче

Много хора се чувстват по-добре, след като се нареват на воля. Други пък ги притеснява да го правят пред свидетели, защото не искат да ги взимат за „слаби”.

За трети пък плачът означава загуба на контрол и когато си жена, последното нещо, което искаш, е да бъдеш възприемана като „истерична“, след като целта е на теб половинката да гледа сериозно.

Истината е, че всички плачем, дори и да го правим по различни причини. Ревем, когато сме тъжни, както и когато сме ядосани, уплашени или разочаровани. Това е просто нещо, което всеки прави.

Много жени мразят да плачат пред мъжете, с които имат връзка, затова решихме да направим анонимно проучване и да разберем какво мислят момчетата, когато жена плаче пред тях.

Това трогва ли ги? Или ги ядосва? Или все им е тая?

Въпросът, който зададохме, е "Какво ви минава през ума, когато жена, с която се срещате, плаче пред вас? Как се чувствате?"

Ето и отговорите.

1. "Трябва да се махна. Твърде много истерия."

2. "Плачът по време на спор е толкова несправедлив. Тя знае, че не мога да продължа да й се ядосвам, когато плаче. Иначе ще изглеждам като чудовище. Така печели всеки път."

3. "Мразя да виждам жена да плаче, особено ако е наранена или разстроена. Обичам, когато любимата ми плаче, защото е щастлива. Разревах я веднъж и се почувствах като най-долната форма на живот във Вселената. Никога не искам да виждам отново плаче заради нещо, което съм направил."

4. "Това би ме накарало да се натъжавам лично. Не обичам да виждам жени да плачат, затова се опитвам да направя нещо, за да я направя щастлива или да й дам рамо да плаче. Бих я оставил да се наплаче. Да излее горчилката, за да се почувства по-добре, и може би ще й помогна да отстрани проблемите си. Когато жена плаче пред мен, това не ме кара да се чувствам силен, а просто тъжен, защото и тя е тъжна."

5. "За мен това варира от безразличие до радост. Изобщо не ме интересува дали момичето страда. Просто продължавам с деня си. Но е толкова забавно да видя как красива жена се дави в сълзи. Когато красива жена плаче пред мен, изобщо не помагам. По този начин мога да гледам и да се наслаждавам на шоуто. "

6. "Моя колега плака наскоро, след като откри, че майка й има рак. Работя с нея от няколко години и когато я видях да плаче, наистина не знаех какво да правя в тази ситуация, чувствах се безпомощен. Не можех да измисля нищо, затова просто я прегърнах."

7. "Жена, която плаче - особено ако се случва на работа, ме кара да се чувствам некомфортно, и не съм сигурен какво да кажа или да правя. Ако моята половинка и аз водим важен разговор или спорим и тя започне да плаче, това означава, че нашият разговор спира, докато ревът не престане. Мисля, че плачът е добро нещо и напълно здравословен, когато е в баланс със ситуацията, но понякога усещам, че може да е манипулативна мярка, за да накара човека отсреща да се почувства като шут."

8. "Кара ме да се чувствам глупаво, дори и да не съм направил нищо, за да я натъжа. Това ме кара да се чувствам слаб, тъп и безполезен."

9. "Ако приемем, че няма очевидно нищо нередно и в зависимост от нивото на изтощението ми, това е или" Как да поправя проблема й и да направя нещата по-добри за нея "или" О, Боже, какво е този път и колко време ще отнеме да преминем през този епизод?"

10. „Когато бях по-млад, ако жена плачеше около мен, просто изпадах в паника. Но това се променя с времето. В днешно време се опитвам да дам пространство на чувствата й и да изчакам, докато тя може да сподели нещо конкретно, с което да й помогна.

11. "Мигновено се чувствам виновен, независимо дали съм направил нещо нередно. Всъщност се чувствам виновен дори и да плаче за нещо, което не ме ангажира - като нейната работа или приятелска драма. Въпреки че съм за равенството между половете, има някаква изначална част от мен, която ме кара все още да виждам себе си като неин защитник. "

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X