Напишете дума/думи за търсене

13 изумителни разлики между жените и мъжете

Ясно е, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Двата пола виждат света по различен начин, живеят живота си по различен начин, обичат по различен начин.

Кои са 13-те най-явни разлики между господата и нежните им половинки.

1. Събличат се по различен начин

Мъжете събличат блузите си директно през главата, без да се притесняват, че ще разтегнат бието и деколтето на дрехата. Жените пък кръстосват ръцете, за да съблекат роклите си и ги обръщат наобратно, преди да ги сложат в коша за пране. Различното събличане се дължи на факта, че дамските дрехи са доста по-тесни от тези на господата и е почти невъзможно да ги съблекат през главата.

2. Показват ръцете си различно

Когато помолиш мъжете да си покажат ръцете, те винаги показват дланите си, докато жените избират да представят горната им част.

3. Хвърлят топка различно

Мъжете обикновено хвърлят топката нагоре, а ръката им е зад главата, докато жените предпочитат да хвърлят топката от ниско, държейки я с две ръце пред тях.

4. Прозяват се различно

Мъжете покриват устата си с ръка, стисната в юмрук, докато жените с отворена длан.

5. Чуват звуците различно

Жените имат по-добър слух от мъжете. Мозъкът на дамите е програмиран да чува детския плач, докато в същото време господинът до тях ще поспива сладко-сладко. И ако през две преки котенце мяука, жената ще е тази, която ще го чуе. Мъжете обаче по-добре различават посоката, от която идва звукът.

6. Сядат различно

Жените обикновено си кръстосват краката, а мъжете предпочитат да седят разкрачени. Това се дължи най-вече на разликата в дрехите, които носят двата пола. Не е много удобно да се разкрачваш, ако носиш къса пола. Освен това при мъг тази поза показва типичната му заявка, че е алфа, демонстрирайки своята мъжественост.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X