Напишете дума/думи за търсене

Пътеводител на мъжките тайни

Не е нужно да се срещате с един мъж половин година, за да разберете какъв е всъщност. Достатъчно е само да сте малко по-наблюдателни и ще си дадете сметка има ли шанс любовта ви или скоро принцът ще се превърне в досадник. Защото всичките му действия – особено несъзнателните – светкавично ще ви разкажат за характера му и за това какво може да очаквате от него.

Любимият му спорт

Любителите на индивидуалните спортове (например бягане, плуване) се наслаждават на независимостта си и обикновено са склонни да дават свобода на жената до себе си. Феновете на отборните игри (футбол, баскетбол) обичат състезателния дух не само на терена, а и в живота. С тях има опасност редовно да се давите в безсмислени спорове. Що се отнася до тези мъже, които не се интересуват от спорт, те са чувствителни и често философски настроени – и не рискувате да ви влачат по скучни състезания и да циклят на спортните канали до припадък.

Колко отдавна е с компанията си

За мъжа, който е близък с приятелите си от 10 и повече години, може смело да се каже, че ще ви бъде верен и предан. Но бъдете търпеливи, защото ще ви трябва време, докато спечелите доверието му. Ако пък приятелският му кръг е по-нов, това говори, че той с лекота общува с непознати и се приспособява към нови ситуации, но за сметка на това има опасност да се окаже повърхностен и конфликтен.

Кредитна карта или в брой

Мъжът, който държи да плаща с карта, страстно се стреми към висок социален статус. Той с лекота си проправя път до всяка цел, честолюбив и самоуверен е и ако си науми да ви спечели, е готов на всякакви чудеса от храброст. Ако той обикновено плаща в брой, е самостоятелен и независим. Има и трети вариант – в края на вечерята да обяви, че няма пари в себе си. В такъв случай или е стиснат (което е знак за „бягайте бързо”), или ви изпитва.

Вредните му навици

Всички знаем, че любителите на хазарта обичат да рискуват. Но извънредният оптимизъм им пречи да виждат реалността. Закоравелите пушачи са склонни към безпокойство и могат да помрачат живота ви с постоянните си тревоги и въпроси. Ако той често прекалява с алкохола, вероятно прави опити да се пребори с неувереността си.

Стилът му на общуване

Ако любимият предпочита да ви напише имейл, вместо да ви позвъни по телефона, значи си имате работа с „костелив орех”. Фактът, че избира комуникация, която му позволява да обмисли думите си, преди да ви ги изпрати, означава, че не желае да показва същността си. Любителят на Скайп жадува постоянно за вашето внимание и иска във всеки момент да е сигурен, че сте с него. Телефонният фен може би е малко старомоден и черпи знанията си от книгите, но той не се страхува от близки отношения.

Вашата дреха, която го възбужда

Ако ви харесва повече в джинси и тениска, отколкото в убийствен минижуп, значи се срещате с мъж, на когото не му пука колко пари печелите, а се интересува от интелекта и си пада по жени с чувство за хумор. Мъжът, който изпада във възторг от жени, облечени в дизайнерски дрехи, отдава голямо значение на престижа и мнението на другите. Възможно е самият той да не изкарва много, но да е обсебен от идеята за висок социален статус. А този, който си пада по хиперсекси жени тип Кармен, се опитва да повиши самооценката си – за него в важно да му се възхищават и да му завиждат.

Как се държи на купон

Може да е много ефектен, но ако не умее просто да се позабавлява с приятелите си, не очаквайте от него романтични жестове или бурен секс. В този случай има вероятност да е срамежлив и да му трябва повече време, за да се разкрие. С „душата на компанията” винаги е весело, но постоянната му нужда от внимание говори, че вашите интереси ще останат на заден план. Тъй като той е съсредоточен единствено върху собствения си имидж, ще предпочита да е обграден от феновете си, вместо да остане насаме с вас.

Как шофира

Логично е, че нервните шофьори, които постоянно ругаят останалите, имат проблем с агресията – внимавайте, защото с такъв човек ще ви е доста трудно да изградите хармонична връзка. Ако той запазва будистко спокойствие зад волана, значи добре контролира емоциите си, дори е възможно да има склонност към потайност и неразговорливист.

По кое време предпочита да прави секс

Ако се срещате с любител на сутрешния секс, избраникът ви действа енергично и спонтанно. Но неговата буйна енергия го кара понякога да върши безумия, а нуждата му от постоянно внимание и възнаграждение може да ви изкара извън нерви. Феновете на нощния секс обикновено са романтици, но не притежават особено развито въображение. Не очаквайте от тях Камасутра, обаче се пригответе за дълги и нежни ласки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X