Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които точат от енергията ни

След като ви запознахме с видовете човешка мощна енергия, сега ви представяме най-разпространените източници за нейната липса.

1. Игнориране на интуиция

Енергията е скрита в самото действие и е наистина трудно да се разбере. Ако у дома ви е тотален хаос и не искате да правите нищо, за да го овладеете, но инстинктивно знаете, че това е правилното нещо, тогава това не е мързел, а бездействие. За да получите прилив на енергия, трябва да започнете да правите нещо, в противен случай нищо няма да се получи.

2. Противоречия

Бездействието и загубата на време могат да бъдат причинени от страх от по-нататъшен напредък в живота. Човек живее в подчинение на собственото си тяло, задоволявайки основните си нужди (храна, сън, топлина, дрехи). Душата остава в кулоарите на съществуването ни, но нейните нужди трябва да бъдат приведени в съответствие с потребностите на тялото. Тогава ще бъде възможно да се нормализира балансът на енергиите. Постоянните противоречия пречат на човек да живее живота, за който мечтае. И всички тези противоречия се създават от външния свят.

3. Енергийни вампири
Ако се обградите с такива хора и им позволите да изяждат вашата енергия, тогава наистина няма да ви остане никаква сила. Такива индивиди просто не пускат кокала, веднъж захапали го. Опитайте се да не им се ядосвате, но ще трябва да им дадете силен отпор с оглед на собственото си освобождаване.

4. Миналото
Ако постоянно мислите за миналото, което е невъзможно да се върне, тогава енергията ще изтича постоянно от вас. Опитайте се да си представите, че миналото и бъдещето не съществуват, и се фокусирайте само върху настоящето. Помнете, че трябва да се насладите на него, когато ви се предостави възможност. Постоянната загриженост за нещо само ви пречи да продължите напред, така че трябва незабавно да се отървете от съжаления за миналото.

5. Подценяване на възможностите

Щом осъзнаете, че миналото не съществува, тогава ще дойде разбирането, че единствено във ваши ръце е силата да промените собствения си живот - постепенно или моментално.

В повечето случаи хората със силна енергия се справят перфектно с трудностите, но в същото време те доста често се изправят на пътя им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X