Напишете дума/думи за търсене

Премахване на отрицателната енергия със сол

Солта е много мощно почистващо средство. Натрупана в ядрата на Земята, тя носи мощен положителен заряд, който е в състояние да абсорбира отрицателната енергия. От древни времена солта се използва в различни очистващи ритуали.

За целта ви трябва дълбока купа или леген (пластмасови или метални), 1 пакет сол и най-малко 15 минути свободно време.
Ритуалът за пречистване се извършва по следния начин:
Изсипете цялата сол в купата, събуйте се боси и потопете краката си в нея. Започнете да тъпчете солта, представяйки си как цялата негативност, която се е натрупала във вашето тяло, всички негативни емоции, мисли и чувства отиват в солта, „изхвърлят“ се в нея. Тъпчете негативното с удоволствие! Може да танцувате, да пеете или да издавате звуци (ръмжене, крещене, плач). Може да го направите с думите („освобождавам негодуванието си срещу партньора си“, „тъпча първопричината за болестта си“). Импровизирайте!

Когато усетите, че отрицателната енергия е излязла, внимателно изтупайте солта от стъпалата си, измийте краката си с вода и изхвърлете солта в тоалетната или я заровете в земята, като й благодарите, че е взела вашия негатив.
Ще бъде много ефективно, ако правите тази практика 21 дни подред, като започнете в деня на намаляващата Луна.

Твърди се, че солта, закупена от мъж в четвъртък, има много мощен почистващ ефект. Затова помолете своя съпруг, брат, баща да ви помогне в придобиването на тази ценна подправка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X