Напишете дума/думи за търсене

Как да защитим дома си от негативна енергия

Забелязвате ли, че във вашия дом често се случват различни конфликти, спорове и кавги? Тези аспекти на комуникация създават енергийни потоци от негативна енергия, които циркулират във вашия дом. Те могат да бъдат изключително неблагоприятни за физическото и психическото състояние на членовете на семейството.

Същността на отрицателната енергия

Под това име се комбинират всички явления, които влияят негативно на емоционалното, физическото, психологическото състояние на човек. Лошите вибрации лишават човек от спокойствие, хармония, предизвикват тревожно чувство и дори депресия. Това се отразява на производителността ви през деня.

Защита от отрицателна енергия

Загърбете страховете си
Един от основните източници на отрицателна енергия в живота са всякакви страхове, съмнения, отрицателно заредени мисли. Побеждането им е възможно само чрез приемане. Опитайте се да установите причината за всички аларми и да разрешите проблема. Едва след това ще почувствате дългоочакваното облекчение, спокойствие и удовлетворение.

Позитивно отношение

Доказан метод. Както се чувствате относно проблемите и живота като цяло, с такъв успех ще се справите и с всички неприятности. Отрицателната енергия и положителното са несъвместими.

Народен опит
Носете чесън със себе си (една скилидка е достатъчна). Отдавна се смята, че чесънът прогонва негативните емоции и лошите течения. Увийте чесъна в носна кърпа и го сложете в джоба на якето или в чантата си. Носете ароматно масло от мащерка. В езотериката тя се използва за прогонване на отрицателни вибрации. Достатъчно е да нанесете няколко капки върху китката или зад ухото. Дръжте на работното си място мускалче или носете корен мащерка със себе си. Смята се, че коренът предпазва от отрицателна енергия.

Изхвърлете боклука
Отпадъците и прахът в дома създават атмосфера, неблагоприятна за съществуване. Пространство, запушено с ненужни вещи, неща, които не се използват - всичко това създава нездравословна енергия.

Отворете прозорци и врати
Въздухът трябва да има свободен достъп до помещенията. Проветряването помага да се премахне отрицателната енергия. И пуснете слънчева светлина в къщата.

Тамян
Той е използван от незапомнени времена в древните религии и практики. С него се пречиства атмосферата в къщата и премахнаха лошите вибрации.
Използването на ароматни масла и ароматни смеси ще ви отпусне, ще ви помогне да се справите с тревогите и неприятните емоции, натрупани през деня.

Подсолена вода
Избършете повърхностите в помещенията с кърпа, потопена в саламура. Отрицателната енергия се разсейва.

Стайни растения
Растенията пречистват вътрешния въздух, премахват отрицателната енергия и генерират положителна.

Здравословна комуникация
Опитайте се да установите диалог с вашето домакинство. Избягвайте конфликтите в отношенията. Приемайте роднините такива, каквито са. А отрицателното постепенно ще се разпръсне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X