Напишете дума/думи за търсене

9 знака, че сме превзети от негативна енергия

Има времена, в които всичко изглежда привидно чудесно и въпреки това не усещате радост. Постоянно се чувствате потиснати и нещастни и не може да откриете причината за това.

Не е изключено да сте засегнати от негативна енергия, която да блокира насладата ви от живота.

Има много начини, с които тази енергия да проправи път в битието ни.

Един от тях е, ако прекарвате твърде много време с хора, които са отрицателни. Как да разберете дали сте превзети от негативна енергия?

Трудно заспивате

Ако всяка вечер броите 1000 овце и се опитвате да изгоните негативните мисли от главата си, то може би над вас тегне неособено добра енергия. А когато затворите очи, си представяте апокалиптични картини.

Прекалено сте емоционални

Отнасяте се твърде емоционално към всичко и към всички. В състояние сте да се разревете от вида на котка, припичаща се на слънце и все по-често губите представа за собствените си чувства.

Рядко излизате от зоната си на комфорт

Страхът от критики и песимизмът все по-често ви карат да не излизате от вкъщи. Все по-рядко се срещате с приятели, да не говорим, че почти не си позволявате да създавате нови познанства.

Нищо не ви вълнува вече

Единствено спомените от миналото за неща, които сте обичали да правите, са в състояние да ви усмихнат и леко да ви извадят от платото, в което сте попаднали. Постоянно се тюхкате, че в сегашно време нищо не ви прави щастливи.

Вие сте в константна фаза на притеснение

Не може да си намерите място и не се чувствате в кожата си. Постоянно нещо ви тревожи и ви кара да се оглеждате през рамо.

Постоянно се сравнявате с другите

Вманиачили сте се във вашия перфекционизъм и постоянно правите сравнение на своите и чуждите недостатъци. Прекалено се укорявате за несъвършенството си.

Другите ви казват какво да правите

Вие сте човекът, който знае най-добре какво ви трябва, за да сте щастливи. Ако сте започнали да вярвате, че някой друг трябва да ви казва какво да правите с живота си, то има нещо сбъркано в цялата концепция.

Не разбирате защо всичко ви влиза толкова подкорово

Докато се спотайвате в себе си и не смеете да излезете от черупката си, времето си минава безцеремонно. Опитвате се да се имунизирате от негативното, което ви заобикаля, криейки се от света. Гледайте по ведро на нещата и помнете, че не всичко се върти около вас. За добро е!

Уморени сте през цялото време

Целият стрес и безпокойство източва жизнените ви сили. Все по-рядко усещате ентусиазъм и живец и почти постоянно мислите и реагирате негативно на заобикалящата ви среда.

За да се преборите с негативната енергия, първо трябва да успокоите и да престанете да живеете толкова забързано. Имате цялото време на света пред себе си. Опитайте се да разберете емоциите си. Разберете какво ви прави щастливи и започнете да се разбирате такива, каквито сте. Отървете се от хора, които ви влияят негативно и се фокусирайте върху положителните неща в живота си.

3 начина да пречистим дома от негативната енергия

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X