Напишете дума/думи за търсене

9 знака, че сме превзети от негативна енергия

Има времена, в които всичко изглежда привидно чудесно и въпреки това не усещате радост. Постоянно се чувствате потиснати и нещастни и не може да откриете причината за това.

Не е изключено да сте засегнати от негативна енергия, която да блокира насладата ви от живота.

Има много начини, с които тази енергия да проправи път в битието ни.

Един от тях е, ако прекарвате твърде много време с хора, които са отрицателни. Как да разберете дали сте превзети от негативна енергия?

Трудно заспивате

Ако всяка вечер броите 1000 овце и се опитвате да изгоните негативните мисли от главата си, то може би над вас тегне неособено добра енергия. А когато затворите очи, си представяте апокалиптични картини.

Прекалено сте емоционални

Отнасяте се твърде емоционално към всичко и към всички. В състояние сте да се разревете от вида на котка, припичаща се на слънце и все по-често губите представа за собствените си чувства.

Рядко излизате от зоната си на комфорт

Страхът от критики и песимизмът все по-често ви карат да не излизате от вкъщи. Все по-рядко се срещате с приятели, да не говорим, че почти не си позволявате да създавате нови познанства.

Нищо не ви вълнува вече

Единствено спомените от миналото за неща, които сте обичали да правите, са в състояние да ви усмихнат и леко да ви извадят от платото, в което сте попаднали. Постоянно се тюхкате, че в сегашно време нищо не ви прави щастливи.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X