Напишете дума/думи за търсене

7 неща, които не знаем за кармата

През хилядите години, в които живеем, хората сме активирали редица събития като верижна реакция. Всеки момент, който дишаме, ние действаме, мислим и причиняваме промяна в астралния и физическия план. Тази промяна на енергия по-късно - или мигновено - ще бъде превърната в същински събития, които ще станат наша реалност.

С други думи, това, което сега наричаме „реалност“, е само резултат от всички наши действия, мисли, молитви и проклятия от нашия настоящ и минали животи.

Кои ценни неща не знаем за Кармичния закон?

1. Кармата ни предпазва от бъдещи страдания
Кармичният закон не е тук, за да наказва, не е тук, за да съди. Кармата не претегля действията ни само за да ни възнагради или накаже. Тя е механизъм, в който участва нашият Дух. Ние сме част от нея.

2. Целта на Кармата е да ни освободи
Всички страдания, всички награди, всички предизвикателства са тук, за да ни научат на правилния начин на съществуване за нас. Кармичният закон е тук, за да ни помогне да се развием и да се уверим, че сме свободни от тази равнина на съществуване.

3. Дори и най-малкото усилие се отчита
Не бива да се разочаровате, когато почувствате, че сте стигнали дъното. Дори и най-малкото усилие може да ви помогне да промените тази верижна реакция. Достатъчна е само промяна на мисълта, за да ви даде това, за което копнеете.

4. Карма е доказана научно
Правенето на добро се отразява на мозъка. Това стимулира положителното възмездие, което може да повлияе на живота ни по невъобразими начини.

5. Може да засилите почистването на карма
Има древно ведическо заклинание, което стимулира прочистването на кармата и подсказва, че имаме нужда от промяна в живота си. Всъщност тя ни помага да се освободим от тъмната магия, която може би сте призовали умишлено или неволно.

6. Разбирането на Карма ни помага да освободим гнева
След като разберем, че почти всичко, което се случва, е причинено от човешки мисли и действия, това ни прави отговорни. Без това знание ние се губим в ада на невежеството, омразата и гнева, причинени от нашето нещастие. Разбирането на Кармичния закон ни освобождава от тази болка и поставя кормилото на живота в наши ръце.

7. Карма винаги може да бъде променена

След като разберем, че сме отговорни за нашето минало, настояще и бъдеще, това ни дава възможност да го променим. Разбира се, не е нужно да се променяме веднага, но в един момент ще направим правилния ход. Отделете време и планирайте това, което искате. Няма ограничение във времето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X