Напишете дума/думи за търсене

7 брутални истини за това да обичаш мъж Риби

Представете си, че се срещате със супергерой, с някого, когото мисли много и може да се отнася в свой свят, когато говорите с него. С две думи, имате си работа с мъж Риби.

Той мисли за всички правила, които иска да наруши по-късно през нощта.
Докато той изглежда спокоен и събран, умът му вероятно работи на свръхскорост, пълен с мисли и интензивни емоции.

Поради дълбоката връзка, която има с чувствата си, мъжът Риби е изкусен писател, музикант или нещо друго в областта на творческите изкуства. Това също означава, че настроението му може да се променя от ден на ден, така че бъдете готови да яхнете вълната.

Как изглежда влюбен мъж Риби?

1. Познава нуждите ви

Той е внимателен и съобразен с вашите нужди. Ще се радва да ви поглези с подаръци и комплименти и дори само показване на признателност ще ви направи повече от щастливи.
Когато дойде време да му вземете подарък, един по-личен, креативен подарък ще свърши чудеса.

2. Обича креативността и в леглото

Въпреки че ще оцени всяко време, прекарано в размяна на ласки, той най-много ще се радва на ролеви игри и материализирани сексуални фантазии. Това е човек, който обича да бяга от реалността от време на време и това важи и за активностите между чаршафите.

3. Той може да бъде импулсивен с харченето

Той е емоционален мъж и това означава, че може да бъде финансово импулсивен. Ако има нужда, той може да бъде пестелив. Но ако иска да ви зарадва с нещо, няма да се посвени да отвори портфейла си.

4. Лоялен е ... до известна степен

Мъжът Риби е надежден, но не забравяйте, че той е смесица от всички знаци. През повечето време той ще бъде верен, освен ако не започне да се чувства игнориран. Той ще трябва постоянно да усеща вашата отдаденост и ангажираност към него, за да не поглежда встрани.

5. Неслучайно символът на тази зодия е две риби, които се движат в противоположни посоки

Мъжът Риби винаги ще изпитва вътрешни сътресения, непрекъснато се опитва да намери баланс между рационалната си и неговата импулсивна страна.
Подобно на рибата, умът му може да се отклони от разговор, защото той винаги мисли и за нещо друго. За щастие, вие ще сте там, за да го държите заети с мисъл за вас.

6. Иска да живее без стрес

Тъй като той постоянно е толкова пълен с емоции, всеки допълнителен стрес може да го накара да се отдръпне. Неговата импулсивност може да го накара да избере грешен партньор и да загуби доверие в инстинктите си.
Ако откриете своя мъж Риби след такъв тип отношения, бъдете мили към него и отделете време, за да му помогнете отново да възвърне вярата си в любовта.

7. Иска от време на време да бъде сам

Той ще бъде много интроспективен и ще му трябва известно време, за да осъзнае мислите и чувствата си. Това не означава, че той мисли да прекрати връзката ви.
Мъжете Риби са тотално пълни с усещания. Умът му постоянно е зает, така че имайте това предвид, когато стои тих в ъгъла.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X