Напишете дума/думи за търсене

Отвара против подпухналост и тъмни кръгове под очите

Уморени ли сте от борбата с тъмните кръгове под очите ви? Лицето ви изглежда ли нездраво?

Ако се появи оток под очите, това показва излишък от течност в тялото. Когато кожата е отслабена и нееластична, това влошава ситуацията - лицето изглежда уморено, а погледът е намръщен.
Нарушаването на съня допринася за появата на тъмни кръгове. Ако страдате от безсъние, то със сигурност ще се покаже върху лицето ви.
Торбичките под очите ще се уголемят, ако тялото ви не произвежда достатъчно колаген. Колагенът е отговорен за еластичността на тъканите и нивото му намалява с възрастта.

Отокът на очите и възпалението също могат да бъдат причинени от алергична реакция или екзема.

Може да промените всичко! Опитайте тази обикновена, но ефективна маска за лице. Ще ви помогне да се отървете не само от тъмни кръгове под очите, но и подпухналостта.
Тя съдържа само естествени съставки, които подхранват кожата, облекчават възпалението, намаляват подпухналостта, ускоряват процеса на регенерация, забавят стареенето.

Необходими продукти:

1/2 чаена лъжичка витамин Е
1,5 чаени лъжички розова вода
1,5 чаени лъжички масло от гроздови семки
3 чаени лъжички гел от алое вера
1 пакетче зелен чай

Начин на приготвяне:

Сварете зеления чай в чаша вряла вода, оставете го да вари най-малко 15 мин. Извадете пакетчето, добавете останалите съставки към отварата и разбъркайте добре. Нанесете малко количество от сместа върху областта под очите. Масажирайте леко кожата, за да разпределите по-добре сместа. След 20 мин отстранете с влажен памучен тампон.
Останалата част от микстурата може да се съхранява в запечатан контейнер в хладилник до две седмици.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X