Напишете дума/думи за търсене

Противовъзпалителен сок от моркови с канела

Сокът от моркови с канела и джинджифил ще помогне за намаляване на възпалението. Независимо дали сте спортист или просто спортувате няколко пъти седмично във фитнеса, възпалението е естествена част от възстановяването.

Ако имате много възпалителни храни в диетата си или ако спортувате твърде усилено, възпалението може да се натрупа в организма ви. Това може да повлияе негативно на естествения процес на възстановяване. Като увеличите приема на антиоксиданти и противовъзпалителни продукти, окислителният стрес, който се натрупва по време на упражнения, може да бъде елиминиран. Противовъзпалителните хранителни вещества като джинджифил, канела и куркума могат да ви помогнат да се възстановите от тренировката.
Сокът от моркови е с високо съдържание на бета-каротин. Бета-каротинът се превръща във витамин А в организма. Антиоксидантните му свойства ще премахнат свободните радикали в организма и ще ускорят възстановяването.

Необходими продукти:
1 голям портокал
3 моркова
2 см обелена куркума
2 см обелен пресен джинджифил
2 ябълки
1 чаена лъжичка канела
1 чаена лъжичка суров мед (по желание)

Начин на приготвяне:

Изцедете сока всички плодове, джинджифила и куркумата. Добавете канелата и меда. Разбъркайте добре и се насладете на усещането!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X