Напишете дума/думи за търсене

Сериалът, който след седмица всички ще гледат

Снимки NOVA

Премиерната криминална драма "Братя" впечатлява с майсторски разказ и пълнокръвни герои. Актьорите, избрани да разкажат историята пред екрана, са изумителни. Изобщо сериалът прави сериозна заявка за най-гледаното заглавие в тв ефира през идващия сезон.

NOVA разработва нов слот в телевизионния ефир, в които ще предложи премиерното си заглавие тази есен – „Братя“. Криминалната драма ще се излъчва всяка делнична вечер в часовия пояс от 22:30 ч., като 30-минутните епизоди ще привлекат вниманието на зрителите с умел телевизионен разказ, плътни образи, заплетени криминални сюжети и сложни човешки взаимоотношения. Сериалът се нарежда сред акцентите в програмата на медията.

„За поредна година стартираме с три български сериала, с което сме изключително горди. В NOVA, сме убедени, че когато си медиен лидер, инвестицията в българското е въпрос на дълг. Ще продължаваме да подкрепяме родното изкуство и всички ангажирани с него и в името на нашите зрителите“, заяви Ива Стоянова – изпълнителен директор на Нова Броудкастиг Груп.

„Благодарим на NOVA за възможността. С реализация на повече нови проекти, ставаме все по-добри и конкурентноспособни и на други пазари“, сподели продуцентът Краси Ванков, по чиято идея е създаден сериалът „Братя“. Изграждането на историята трае повече от две години, като интригуващият телевизионен разказ е посветен на двама братя, които на фона на изпепеляващи събития се изправят един срещу друг като смъртни врагове. В ролите се превъплъщават Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Башар Рахал, Искра Донова, Стойо Мирков, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев, Дария Хаджийска, Мартин Петков, Леарт Докле, Христина Джурова, Мартин Димитров и Дани Ангелов. Сценарият е дело на едни от най-добрите сценаристи у нас – виновниците за успеха на сериали като "Под прикритие", "Революция Z", "Денят на бащата" и "Дяволското гърло" Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов, Александър Чобанов и Пламена Велковски. В сценарния екип влизат още Екатерина Николова, Екатерина Цветанова и главният редактор на mila.bg Мила Иванова. 

Сценарният екип на сериала
Сценарният екип на сериала

Сериалът „Братя“ беше представен за първи път на голям екран с ексклузивен двоен епизод на специално събитие, което срещна екипа и актьорския състав на продукцията с представители на медиите.

Владимир Михайлов (вляво) и Калин Врачански играят двама братя, чиято вражда не знае граници
Владимир Михайлов (вляво) и Калин Врачански играят двама братя, чиято вражда не знае граници

Телевизионната премиера на криминалната драма е на 7 септември в 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Целият екип на сериала "Братя"
Целият екип на сериала "Братя"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X