Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите пози за секс за девственици

Загубата на девствеността е специално и интимно време, но може да бъде свързано с много страх, особено за жените.

Често пъти има страх около това колко ще боли и колко нежен ще бъде или няма да бъде сексът.

Но загубата на девствеността не е еднозначно изживяване и очакванията са толкова високи, че дебютантите в секса често остават разочаровани и изпитват болка.

Първото ви сексуално преживяване може да навреди и затова намирането на най-добрата и нежна секспозиция може да направи първия път на девицата по-добър и по-комфортен.

За да намалите болката по време на секс за всички участници в него, особено за девойките, които правят секс за първи път, задължително трябва да присъстват два елемента - добро смазване и добра комуникация.

Това означава, че трябва да се задълбочите в любовната игра. Все пак на жените им отнема повече време, за да се възбудят - около 10-12 минути, докато господата са много по-бързи от това.

Когато сте достатъчно влажни, влагалището се разтяга. По време на възбуда то може да се удължи и разшири с 3-5 см, за да може пенисът да влиза и излиза безпрепятствено.

Освен това най-добрата позиция е общуването – кое ви кара да се чувствате добре и кое не се усеща добре от вас, ако има нужда, поставяйте граници. Защото това наистина е част от сигурния секс, от усещането, че се в безопасност, която може да позволи на тялото да се отпусне и да се отвори влагалището, за да позволи по-лесно проникване.

4-те най-нежни секспози за девици или за всеки, който изпитва дискомфорт по време на секс

1. Момичето отгоре

Сигурно сте чували това и преди, но позицията момиче отгоре в обратна посока, към пръстите на краката на партньора, или просто обикновена каубойка е най-добрият избор, защото дава на жените по-голям контрол върху проникването на пениса на партньора.

Ако тя не е готова да приеме повече от това, което той е готов да й даде, тогава тя може да продължи със собственото си темпо и да контролира болката и дискомфорта.

2. Момчето отгоре (мисионерска поза)

Предимството на мисионерската поза е контактът очи в очи, който ви позволява да установите връзка с човека, с когото правите секс - нещо много важно, когато губите девствеността си. Това ви дава възможност да сте консенсусни и интимни и ви дава възможност да общувате.
Комуникацията е нещо, което повечето от нас желаят, когато губим девствеността си.

3. Различната задна прашка
Ако искате да се потопите в тази поза, както при всяко друго нещо, бебешките стъпки и тук са от решаващо значение. Често пъти проникването отзад може да бъде твърде дълбоко, особено за пръв път.
По-добре е момичето да лежи по корем с вдигнат таз във въздуха и събрани крака, вместо да застава на разтворени четири крака. По този начин може да контролира с мускулите на задника дълбочинното проникване на пениса.

4. Рамо до рамо (лъжица)

Секспозата лъжица, независимо дали е лице в лице или лице в гръб, осигурява същото чувство за контрол, което може да се получи от лежането по корем.

Но внимавайте - макар че тази нежна секспоза да е по-удобна, може да е предизвикателство, ако момчето има малък пенис. Помнете, че не всеки мъж има исполински гениталии, както и не всяка жена притежава миниатюрна вагина.

За да се възползвате максимално от първия си път, не забравяйте следните правила: смазване, предигра, комуникация и след това нежни секспози.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X