Напишете дума/думи за търсене

7 сценария за връзка, които правят жените нещастни

Чували сте мъдрите слова на Лев Толстой за семействата, нали? Онези, в които твърди, че всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по свой начин.

Истината е, че всички нещастни двойки са нещастни според няколко типични сценарии, които отдавна са проучени в детайли.

Сценарий 1 - отложен живот
В нето жената си мисли - първо ще изпера и изгладя всички дрехи, ще сготвя храна за една седмица, ще родя второ дете, ще изпратя дъщеря си в университет и чак тогава ще си почина и ще се отпусна. О, как ще пътувам по света, когато се пенсионирам...
Грозната истина, е че този момент никога няма да дойде.
Затова трябва удоволствието винаги да бъде от първостепенно значение.

Сценарий 2 – купуване на щастие
Знаем, че няма безплатен обяд. Във вашето семейство всичко е наред: вашият съпруг ви обича много, осигурява семейството и е константен в настроенията си, което означава, че скоро нещо определено ще се случи. Трябва да платите за целия този комфорт.

Сценарий 3 - обречен
Такава жена страда, но не иска нищо и не се опитва да реши проблемите. Тя се грижи за децата и домакинството, докато мъжът й е на риболов с приятели. Тя преглъща сълзите си, надявайки се, че нейната половинка ще забележи нейното душевно състояние. Че съпругът сам ще се досети, но тя е силна.

Сценарий 4 - въртене в кръг

Ако често си мислите: „Е, защо това винаги ми се случва?!“, Тогава може би причината е у вас. Да речем, че сте се омъжвали три пъти и имате два развода. Първият ви съпруг е бил твърде тих, аморфен и неемоционален. Изненадващо и вторият се оказва със същите характеристики и май ги откривате и в благоверен номер 3. В крайна сметка, вие сте ги избрали, значи сърдете се на себе си.


Сценарий 5 - колкото и да се стараете...
... не успявате да получите своето. Искате да очертаете границите си пред съпруга си, независимо дали имате нужда от свободна вечер, за да ходите на курс по испански, или да ви помогне с детето, когато то изпадне в истерия, манипулирайки ви за внимание.

Сценарий 6 - непостижимо щастие
Жената постоянно си поставя нови задачи, мисии и цели. Докато не ги изпълни, не може да се чувства щастлива. Първо, тя трябва да свали 10 килограма, след това да си направи липосукция на дупето, след това да роди трето дете и след това да стане изпечен специалист в нейната професионална сфера. Докато наистина всичко, от което има нужда, е да бъде обичана.

Сценарий 7 - празен живот
Дадена жена по никакъв начин не може да забременее. Нищо не е толкова важно за нея като бременността. Но тъй като тя не работи, просто не знае с какво друго да напълни живота си.

Признаци на приближаващия развод

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X