Напишете дума/думи за търсене

Цитрусови, флорални, плодови - какво казва ароматът на парфюма за нас

Жените преобръщаме света, докато не намерим своя аромат. Отиваме в магазина, пръскаме се с много различни ухания и се борим с решението кое ни харесва най-много. Някои миризми са много по-различни от първото докосване на кожата до попиването им в нея.

Знаете ли, че има проучвания, които изследват психологията на жените въз основа на аромата, който използват?

Тези, които обичат цитрусовите аромати
Харесването на аромати с цитрусови нотки обикновено показва, че дамата, която ползва такъв парфюм, е по-наясно със своите женски качества. Това също означава, че е уверена в себе си и обича да флиртува. Някои от най-популярните цитрусови аромати са No. 5, Daisy  и Happy.

Тези, които обичат дървесни аромати

Обикновено по-земните аромати са предпочитани от минималисти с модерен стил. Дървесните ухания имат подтекст на естествените миризми като кедър и смокиня. Някои популярни дървесни аромати на пазара са Light Blue и Illumination.

Тези, които обичат флоралните аромати
Флоралните парфюмни аромати са едни от най-предпочитаните. Жените, които използват цветни аромати, са социални пеперуди с добри сърца. Тези ухания са леки. Най-популярните сред тях са Candy Florale, Guilty и Floral.

Тези, които обичат плодовите аромати
Хората, които си падат по плодови аромати, са любители на забавлението и са свободолюбиви души. Тези аромати са по-малко интензивни и за минувачите. Някои от най-продаваните са Candy Sugar Pop, Poison Girl.

Тези, които обичат океанските аромати
Най-новият на пазара на парфюми е океански аромат. Хората, които ги използват, са по-интровертни и обичат да прекарват времето си на плажа. Те са склонни да бъдат и миротворци. Най-уникалните океански парфюми са Replica Sailing Day, Inis Energy of the Sea и Beach.

Тези, които обичат гурме ароматите

Гурме ароматите не са за всеки. Те са сладки. Жените, които харесват тези ухания, са нежни, мили и състрадателни хора. Най-популярните парфюми с такива нотки са Dolce Vita, London Vanilla и Pink Couture.

Грешки, които допускаме с парфюмите

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X