Напишете дума/думи за търсене

Перфектната сродна душа за всяка зодия


Везни

Перфектната сродна душа за Везните трябва да е някой с тройна „заплаха” - красота, мозък и уверено отношение

Потенциални сродни души: Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей

Що се отнася до търсенето на перфектната сродна душа, Везните имат повишен стандарт и никога не се задоволяват с по-малко. Добрият външен вид, остър мозък и увереното отношение са някои от критичните неща, които Везните търсят в своите партньори. Везните се управляват от Венера и имат силен афинитет към естетиката, така че физическата красота е нещо, към което те се чувстват естествено привлечени. Представителите на този знак са умни и следователно са привлечени от интелигентните умове. Харесват увереността, защото търсят някого, който е сигурен какво иска и как да го постигне.

Скорпион
Перфектната сродна душа за Скорпиона трябва да е някой, който го предизвиква достатъчно и се храни от огъня му
Потенциални сродни души: Рак, Дева, Козирог и Риби

След като Скорпионите си паднат по някого, те го обичат безусловно. Чувствата им са дълбоки и страстни. Но този специален човек трябва да може да предизвика своя партньор Скорпион и да се захранва от неговата напрегнатост. Мечтаната сродна душа е човек, който има въображение и притежава дълбочина. Той трябва да мисли, но да не се разкрива наведнъж, а да е леко загадъчен. Скорпионите се чувстват привлечени, когато има интриги във връзката.

Стрелец
Перфектната сродна душа за Стрелеца трябва да е свободомислеща, освободена душа, която не иска да го „оправя“
Потенциални сродни души: Овен, Лъв, Везни, Водолей

Свободата и независимостта са много скъпи за Стрелеца. Хората от тази зодия не предпочитат партньори, които са прилепчиви и се държат прекалено притежателно. Тяхната перфектна зодиакална сродна душа е лекодушен, забавен човек с либерален подход към живота. Безкрайните правила и комбинации не са за Стрелците и определено не се нуждаят от някого, който иска да ги промени или поправи. Те си пасват добре с хора, които могат да им помогнат да израснат като личност, но не искат да отсекат крилете им.

Козирог
Перфектната сродна душа за Козирога трябва да е елегантна, стилна, завладяваща душа, която може да държи ума си ангажиран
Потенциални сродни души: Телец, Дева, Скорпион и Риби

Що се отнася до избора на любим и търсенето на сродната му душа, Козирогът изобщо не е придирчив човек. Всичко, което търси в потенциалната си душа близнак, е елегантност и стил и човек, който се гордее със себе си. Той също трябва да има интелигентен ум, който може да формира дълбока и смислена връзка с Козирога. Най-важните неща обаче, които търси, са лоялност и надеждност, защото той иска някого, на когото да може да разчитат по всяко време.

Водолей
Перфектната сродна душа за Водолея трябва да е някой с отдадена, но забавна личност, остроумно чувство за хумор и добри умения за готвене
Потенциални сродни души: Овен, Близнаци, Везни и Стрелец

Водолеите искат партньори, които са всеотдайни, но също така обичащи забавлението и винаги готови за лудо, вълнуващо приключение заедно. Те се чувстват безумно привлечени от хора с палаво чувство за хумор и бърз ум. Ако ги разсмивате и забавлявате, ще имате власт над тях и може да ги накарате да правят почти всичко. Тъй като Водолеите са големи чревоугодници, способността да готвите вкусни ястия е допълнителен бонус.

Риби
Перфектната сродна душа за Рибите трябва да е уверен и съпричастен човек с креативен ум, който може да се синхронизира с дължината на вълната им
Потенциални сродни души: Телец, Рак, Дева, Скорпион

Рибите имат собствен свят на мечтите, където живеят през повечето време и не приемат живота много сериозно. Перфектната зодиакална сродна душа за Риби е човек с прилично количество самочувствие и необуздан, креативен ум, който може да схване нелинейни идеи. Най-важното е, че Рибите се нуждаят от съпричастен човек, с когото могат да се свързват дълбоко и да общуват свободно.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X