Напишете дума/думи за търсене

Ясновидката Зеви: Веднага се вижда, когато двама души не са един за друг

Обсъждаме с ясновидката Зеви какво най-често не й достига на българката, към какво се стреми и каква е тя по своята природа.

Зеви, колко важна е ролята на жената и майката в семейството?

Тя е тази, която поддържа дома и семейството, готви, грижи се за съпруга си като се прибере от работа. Тя го предразполага да се отпусне, казва му добра дума. Майката възпитава децата от малки да са добри хора, умни, уважителни, да се развиват. Тя е в основата на живота. Жената е тази, която учи на обич и която я раздава. Когато моят син беше в детската градина, харесваше едно момиченце и двамата дълго избирахме гребени, ластици, огледала, щипки за коса, които да й подари. Възпитанието на един мъж е различно от това на момичетата. Исках да го науча от малък, че на жената, която обичаш, се правят подаръци. Че трябва да я уважава, да я кани на театър, на ресторант. Той е стожерът в дома. От малък трябва да е подготвен да се грижи, да пази и да защитава семейството си, да не повишава тон. Жената само се обича и се обгрижва. На българката в днешно време рядко се подаряват подаръци. Преди не беше така.

Майката има ли лечебна сила в семейството?

От нея зависи мъжът й да се чувства щастлив и релаксиран. С обичта си тя успокоява и детето - да е уплашено или да го боли нещо, наполовина го забравя. Майката, като гушне детенцето, то как заспива? Усеща нейната положителна енергия.

Днес сякаш жената иззе функцията на мъжа в двойката?

Жената много десетилетия иска да я пуснат в обществото да се доказва, което не е много правилно, защото е крехко същество. Има нужда да отиде на фризьор, на маникюр, на масаж, а не да ходи да се бори и да се трепе. Но сега живеем в друго време. Тя не иска все да се моли за нещо от мъжа, а да извади пари и сама да си го купи.

ясновидката Зеви
ясновидката Зеви

С какви проблеми идват при теб жените?

99% от жените идват заради любовен въпрос, докато мъжете питат за бизнес, за здраве. Жената създава, изгражда и раздава любов, поддържа огъня и тръпката в семейството. Силна ли е любовта, дребните неуредици не се виждат. Ако жената е по-деликатна, обична и излъчва разбиране, връзката ще е по-хубава.

Като идват при теб двойки, можеш ли да видиш дали са един за друг?

Да, веднага се вижда, когато двама не са един за друг. Разбирам винаги, ако някой има друга съдба, друг път. Затварям очи и картините ми показват всичко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X