Напишете дума/думи за търсене

Биоенерготерапевтът Косьо Любенов: За всеки проблем има решение дори ако медицината казва обратното

Косьо Любенов е биоенерготерапевт от Стара Загора, който изнася безплатни лекции по самолечение в родния си град, в София и където го поканят. Сканира с ръце здравословното състояние на всеки, който застане пред него и пожелае да узнае за себе си. Учудващо точно позна и моите болежки, при положение че не се познаваме отпреди.

Косьо е помогнал за излекуването на много хора с биоенергия, билки или мехлеми. Живял е из Европа, служил е във Френския легион, но се връща у нас. Преди няколко години издава книгата „Самолечение и лечение с универсална космическа енергия по метода на Архангел Ханиел”.

Г-н Любенов, кога започнахте да се интересувате от биоенерготерапия?

От малък се интересувах от подобни теми, но тогава бяха забранена зона. Първата езотерична книга, която прочетох, беше за Ванга, и то в началото на демокрацията. През 1993 г. заминах за Франция. Когато през 2005 г. реших да променя изцяло живота си, се срещнах с моите учители Клод Шеренс и съпругата му Сабин. Те се занимаваха с мрежов маркетинг в Североизточен Елзас, с който исках да извоювам финансова свобода. Организираха своя първи курс по самолечение и лечение с космическа енергия по метода на Архангел Ханиел и аз се записах. Архангел Ханиел отговаря за планетата Венера в нашата слънчева система – за универсалната любов, а във Всемира отговаря за всички лечители, методите за самоусъвършенстване - аюрведа, йога. Преминах всички степени на обучение и стигнах до възможността да преподавам. Две седмици след завършването на курса се върнах в България.

Какви бяха стъпките на придобиване на умения, за да може да поставяте диагнози и да лекувате?

Започва се с определени практики. Учат се различни енергийни защити, как да се изчистят натрупаните емоции в нас от най-ранно детство. Придобиват се знания за активизиране на чакрите и хармонизирането им. Работи се методично те да са постоянно в хармония и уравновесени. И по този начин всеки сам прочиства своето тяло, мисли, психика и се учи да контролира емоциите си. След като сме на добро здравословно ниво, вече можем да помагаме и на другите.

Как да се изчистим от негативните емоции?

Техниката с кълбото е лесна и може да се опита от всеки. В място, изолирано от шум и дразнения, трябва да се опитаме да ограничим или да спрем мислите си. Лягаме, затваряме очи и не кръстосваме ръце и крака, за да няма преплитане на меридианите и енергиите ин и ян. След това си представяме как цялото ни тяло е в жълта светлина. И как едно светлинно кълбо виси над пъпа ни. И все едно мислено вадим от ума си всичко негативно, което искаме да освободим от себе си, и го слагаме в кълбото. Като го напълним, пожелаваме Архангел Михаил и нашите ангели хранители да го вземат и те го изхвърлят, където трябва. Връщат го почистено и за да компенсираме празнотата в него, поставяме 3 желания, които искаме да ни се сбъднат. Тогава в нашия организъм става трансформация на клетъчно ниво. Ние изчистваме негативните енергии от информацията, запечатана в нашата ДНК, заместваме ги с положителни и мутиралите клетки се възобновяват.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X