Напишете дума/думи за търсене

Прекрасни фрази за любовта от Густаво Адолфо Бекер

Густаво Адолфо Бекер винаги ще бъде на мода, що се отнася до чувствата, защото любовта и другите емоции са универсални. Те надхвърлят времето и бариерите.

Защото любовта и сходните чувства са език, който всички разбираме еднакво? Защото кой не е страдал от несподелена любов? Кой не е имал разбито сърце? Кой не се е чувствал сам, нещастен и непотребен?


Подаряваме ви най-добрите стихове за любовта от непоколебима човешка душа на Густаво Адолфо Бекер.

В днешно време тази фраза може да изглежда „клише“ за мнозина. Но истината е, че когато сме в първите етапи на влюбване, всички ние ставаме малко банални. Не сте ли съгласни? Спомнете си всички неща, които сте казали на любимия си през тези първи моменти, или как сте споделили на приятел, че се влюбвате.

Любовта наистина може да навреди, но винаги е за предпочитане да сме я изпитвали.

Има моменти, когато на любовта просто не й е писано. Нашите различия, вместо да се допълват, ни отдалечават все повече и повече. В крайна сметка, ставаме двама напълно непознати. Остава само да си спомним добрите времена с известна носталгия.


 Някои любови са завинаги. Въпреки че време може да мине, че животът ни може да се промени.

Когато сме наранени, дълбоко наранени от някого, точно това чувстваме... че няма сърце.

 Поети, писатели, художници, артисти... Невероятно е как могат да създадат автентични произведения на изкуството от нищото и да вълнуват целия свят.


Всички се нуждаем от уединение, но то е приятно само когато решим да го изживеем за известно време, а не когато ни е наложено.

* Превод на стихотворението от испански - Александър Муратов, Атанас Далчев

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X