Напишете дума/думи за търсене

Как се справят с разбитото сърце различните зодии

След раздяла някои хора се окопитват за броени дни; докато други могат да се окажат на дъното на отчаянието в продължение на месеци и години.
Как реагират на самотата различните зодии?

1. Телец
Той яростно мрази промяната и винаги предпочита да остане в зоната си на комфорт. Отнема му доста време, за да свикне с факта, че е сам.

2. Рак
За него болката е нечовешка, тъй като загубата на любимия човек се усеща така, сякаш част от неговото аз е изчезнала. Отнема му много време, за да обработи раздялата и да я преодолее.

3. Скорпион
Скорпионът обича интензивно и мрази също толкова силно. От всички знаци той разбира, че животът е поредица от дълбоки трансформации, които са болезнен процес на деконструкция на миналото и реконструкция на различно бъдеще.

4. Водолей
Той има навика да се мотае в очакване животът да се нормализира. Трябва да положи усилия, за да се адаптира към промененото обстоятелство, че е сингъл и да се възползва максимално.

5. Лъв
Тъй като той е една от най-гордите зодии, ще предпочете да вдигне главата си високо и да продължи напред.
За да се справи с разбитото сърце, Лъвът трябва да бъде смел отвътре.

6. Козирог
Козирогът ще въздъхне, сякаш отхвърлянето е нещо, което е предвидил, и ще се погребе в непрестанна работа, преумора и амбиция, за да се утеши.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X