Напишете дума/думи за търсене

Особености на по-садистичния секс

Със сигурност все някога са ви минавали нечестиви мисли да нашляпате непослушния си мъж. Я защото не е измил чиниите, я защото е забравил да вземе детето от училище.

Идеята да се усуквате в оскъдно бельо около партньора си, докато той е в тотално ваше подчинение, не звучи толкова лошо, нали? Някои господа изпитват дискомфорт, когато нежните им половинки се опитват да ги командват в домашни условия. Но едва ли биха имали нещо против, ако доминиращата им любима се развихри в спалнята. Дами, време е да вземем нещата в наши ръце!

Комуникация

Преди да извадите камшиците, белезниците и други атрибути за физическа доминанта, трябва да сте наясно, че при подчинителния секс всичко е контрол. Голяма част от него е комуникацията. Изберете с партньора си дума, която да е ваша парола, ако нещата започнат да загрубяват. Нека да е някоя, която изобщо не използвате в ежедневното си общуване.

Обръщения

Не оставяйте никакво нотка на съмнение у кого е ножът. Образно казано. Дайте на партньора си да разбере, че от вашата милост зависи неговото плътско благосъстояние и оргазъм. Вие сте сексбогинята, той е сексуалният ви роб. Накарайте го да се обръща към вас с „господарке”, „мадам” или някакво друго обожествяващо ви наименование. Ако забрави вашата титла, това ще е чудесно време за наказание. Не е нужно да го биете. Заставете го да коленичи и го накарайте да вкара езика си в действие там, долу, между господарските ви крака.

Ела, завържи ме

Един от фундаментите на доминантата и подчинението е рестриктивността, що се отнася до движение. Извадете белезниците с пухчета от нощното шкафче или свинските опашки от гаража и завържете ръцете и краката му. По този начин на секундата го превръщате с една идея по-уязвим. А оттам вашата сила се увеличава.

На вашето благоволение

Следващата стъпка е да отнемете зрението му. Завържете очите му. Невъзможността му да вижда ще го държи нащрек – нещо, което ще работи във ваша полза. Накарайте го да подуши гениталиите ви, да ви докосва с устни, да слуша придиханията ви. За нищо на света не му позволявайте да ви говори или да ви докосва, дори и с лакът.

Засилвайки по този начин сетивата му, докато той е тотално безпомощен, ще превърне секса в преживяване, което никога не сте изпитвали.

Наказание и удоволствие

Сега вече е време да се придвижите към реалността на болката и удоволствието. Не бързайте обаче, дайте време и на двама ви да привикнете към ситуацията. Бавно, но категорично го оскубете. Наблюдавайте реакцията му. Ако му хареса, продължете с пошляпване или с някакво друго наказание, което ще му донесе и удоволствие освен болка.

Накарайте го да моли

Когато най-накрая имате контрол върху него физически, е време да придвижите господарската си виртуозност с едно стъпало нагоре. Експериментирайте със сексуалната си власт. Накарайте го да моли да ви достави оргазъм. Не забравяйте, че вашето, само вашето удоволствие е на пиедестал. Неговата кулминация изобщо не е крайната цел на играта. Забавете финала колкото се може по-дълго.

Започнете пътя към плътската нирвана, карайки го да ви изкъпе. Да измие косата ви, да избръсне краката ви, да ви облече в секси бельо и да ви направи масаж. Останалото е креватна история.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X