Напишете дума/думи за търсене

доматен

;
Отслабнете, като пиете доматен сок всеки ден

Отслабнете, като пиете доматен сок всеки ден

Доматът е незаменима част и от българската, и от международната кухня. Този красив червен зеленчук (а всъщност плод) не само добавя прекрасен вкус към безброй ястия

Протеинови рецепти за добра форма

Протеинови рецепти за добра форма

Ястията, които да подберем в менюто си, е хубаво да са такива, с които да показваме грижа за тялото си. Отдавна отмина мита, че ако човек спазва хранителна диета, то неминуемо стои гладен

Доматен сос за чудо и приказ

Доматен сос за чудо и приказ

Едни от най- вкусните неща като паста и пица не могат да съществуват без задължителния доматен сос. Той е перфектен избор и за тиквички, нудли, хрупкави патладжани

Направи си сам домашен кетчуп и майонеза (+рецепти)

Направи си сам домашен кетчуп и майонеза (+рецепти)

Трябва да ядем само онова, което сме отгледали и направили сами. Тази теория, макар да е малко крайна, печели все повече привърженици. Дори да не сте от тях

Доматеният сок - предимства и недостатъци за здравето

Доматеният сок - предимства и недостатъци за здравето

Доматеният сок е популярна напитка, която съдържа голямо разнообразие от витамини, минерали и антиоксиданти. Той е особено богат на ликопен - мощен антиоксидант с невероятни ползи за здравето

Веганска пица с тесто от нахут

Веганска пица с тесто от нахут

Страхотна алтернатива на традиционната пица. Тази пица е веган и без глутен. Необходими продукти за тестото: 1 чаша брашно от нахут 3/4 ч.ч. вода 1 ч.л. хималайска сол 1-2 с.л

Здравословни състояния, при които яденето на домати може да е опасно

Здравословни състояния, при които яденето на домати може да е опасно

Докато доматите обикновено са безопасни за ядене, в някои случаи те могат да причинят някои злополучни странични ефекти. Ако имате някои от симптомите по-долу,

Кои са различните видовете паста?

Кои са различните видовете паста?

Съществуват десетки видове паста разделени в различни категории. Най-разпространени са дългите, къси и плоски видове. Има много други разновидности, които се използват за плънка на ястия,

X