Напишете дума/думи за търсене

ирен

;
Рецепти за нетрадиционни сандвичи

Рецепти за нетрадиционни сандвичи

С гъби 25 мин/ 4 порции Настържете 300 г кашкавал. Загрейте фурната на 180°C. Нарежете на тънко 500 г печурки, поръсете ги с 1 с.л. зехтин, 1 с.л. розмарин

Спаначена пица

Спаначена пица

богато на витамин А лесно 8 порции 40 мин За една порция: 204 ккал мазнини 10 г холестерол 14 мг въглехидрати 22 г протеини 8 г фибри 3,7 г необходими продукти: няколко филии типов хляб 300 г

18 вкусни закуски

18 вкусни закуски

Всяко едно от тези предложения съдържа по-малко от 200 калории, а в същото време е микс от протеини, здравословни мазнини и енергизиращи въглехидрати. 1. Малка шепа от пикантни бадеми

Омлет със сметана

Омлет със сметана

богато на витамин В2 лесно 2 порции 10 мин За една порция: 388 ккал мазнини 33 г холестерол 364 мг въглехидрати 2 г протеини 18 г фибри 0,5 г необходими продукти: 2 с.л

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - трета част

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - трета част

Сякаш най-големият проблем на днешния ден е липсата на достатъчно времеви ресурси за всичко, което искаме и трябва да свършим. Все бързаме за някъде, все закъсняваме, все изпускаме срокове

Чудодейната сила на бирената мая за здравето

Чудодейната сила на бирената мая за здравето

Хлорела, спирулина и акай бери са пропагандирани като суперхрани, но и бирената мая също върши фантастична работа като храна за здравето. В нея има широк спектър от витамини и минерали и е добра

Мъжката гордост – бич за любовта

Мъжката гордост – бич за любовта

Гордостта може да навреди на собственика й. Тази черта е характерна, разбира се, и за двата пола, но при мъжете е особено осезаема, когато става въпрос за отношенията с жени

Яйчено руло с топено сирене

Яйчено руло с топено сирене

Необходими продукти: 4 яйца 1 с.л. масло сол и пипер на вкус 50 г топено сирене Начин на приготвяне: 1. Разбийте яйцата добре, добавете сол и пипер според предпочитанията си и разбъркайте. 2

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Холандският топшеф Едгар Бурс: За да остане телешкото месо сочно, печете го под 100°C (+рецепти)

Имаме удоволствието да разговаряме с Едгар Бурс - най-популярния майстор-готвач в Холандия. Неотдавна той беше в България, за да покаже различни техники за приготвяне на телешки специалитети

Грузинската кухня – най-добрите кулинарни традиции на Азия и Черноморието (+рецепти)

Грузинската кухня – най-добрите кулинарни традиции на Азия и Черноморието (+рецепти)

Грузия не е просто красива страна, известна с интересни забележителности, но и с невероятната си кухня. Според една от тамошните легенди, когато Господ раздавал земя на хората

X