Напишете дума/думи за търсене

котлона

;
Маслен сос с розе за пиле

Маслен сос с розе за пиле

порции: 2 ч.ч. време за приготвяне: 15 мин необходими продукти: 250 мл вино розе сокът и кората на 1 лимон 1 с.л. счукан чесън 150 г обезсолено масло на кубчета 1 с.л

Крем във вафлени купички

Крем във вафлени купички

богато на фосфор лесно 3 порции 20 мин + охлаждане За една порция: 320 ккал мазнини 10г въглехидрати 45 г протеини 9 г фибри 1,9 г холестерол 456 мг необходими продукти: 300 мл мляко 1/4 ч.ч

Коледни напитки за малки и големи

Коледни напитки за малки и големи

Приказно мляко 1 л прясно мляко 3 с.л. стафиди 1-2 зрънца карамфил 1 пръчка канела 1 ч.л. настърган джинджифил 5 с.л. мед 1 портокал на парченца (ако е био

Крем с горски плодове

Крем с горски плодове

богато на витамин С лесно 4 порции 15 мин За една порция: 191 ккал мазнини 4,3 г въглехидрати 32 г холестерол 13 мг протеини 4,3 г фибри 1 г необходими продукти: 1 пакет инстантен пудинг 500 мл

Грешките, които допускаме при готвене на паста

Грешките, които допускаме при готвене на паста

Има ястия, които изглеждат фасулска работа – като ястията с паста, с ориз или с картофи, но всъщност точно те имат доста особености и почти всички ние допускаме грешки, докато ги готвим

Антипаразитните свойства на мащерката

Антипаразитните свойства на мащерката

Мащерката е ароматен храст, който се използва за придаване на вкус и аромат на храната, но тя е и мощен естествен лек. Мащерката се използва от древни времена – има следи от употребата й през римско

Какво трябва да знаем за тенджерата под налягане

Какво трябва да знаем за тенджерата под налягане

Ако искате да приготвяте бързо, икономично и здравословно своите ястия, на всяка цена си купете тенджера под налягане. В нея ще готвите два пъти по-бързо, особено когато става въпрос за месо и варива

Бананов десерт

Бананов десерт

богато на витамин В2 лесно 3 порции 20 мин За една порция: 357 ккал мазнини 12,4 г въглехидрати 50 г холестерол 432мг протеини 10,8 г фибри 0,7 г необходими продукти: 1/4 ч.ч. захар 1/4 ч.ч.

X