Напишете дума/думи за търсене

пипер

;
Сьомга с броколи и сос от розмарин

Сьомга с броколи и сос от розмарин

Необходими продукти: 4 x 200 г филета от сьомга 500 г броколи зехтин сол и черен пипер за соса: връзка пресен розмарин, на ситно сок от 1 лимон 4 с.л. зехтин сол и черен пипер Начин на приготвяне: 1.

Макарони по американски

Макарони по американски

Необходими продукти: 500 г макарони 1 яйце 4 с.л. масло 4 с.л. брашно 1 ч.ч. течна готварска сметана 1 1/2 ч.ч. прясно мляко 1 с.л. дижонска горчица 300 г кашкавал 300 г краве сирене (за

Лингуини с орехи, магданоз и пармезан

Лингуини с орехи, магданоз и пармезан

Необходими продукти: 200 г лингуини 1/2 ч.ч. орехи 1 скилидка чесън, на ситно 1 ч.ч. магданоз + за гарниране 1/3 ч.ч. настърган пармезан + за гарниране 4 с.л.

Броколи - пазител на доброто здраве

Броколи - пазител на доброто здраве

Броколи - “Ангел пазител” на доброто здраве Броколите са един от най-богатите на хранителни съставки зеленчуци. Те са свръх богати на витамини, пълни са с влакнини и фитохимикали,

Ризото с алабаш и броколи

Ризото с алабаш и броколи

Продукти: 1 голяма глава лук, 200 г зелен фасул, 1 малка глава алабаш, 200 г броколи,, 2 домата, 2 с.л. олио, 300 г ориз, 2 кубчета зеленчуков бульон в 1,3 л вода, 150 мл сметана, сол,

Сьомга с гъби и естрагонов сос

Сьомга с гъби и естрагонов сос

Продукти: 4 резена сьомга, 2 стръка зелен лук (бялата част), 500 г гъби печурки, 40 г масло, сол, черен пипер,1 връзка естрагон, 120 мл сухо бяло вино, 4 супени лъжици готварска сметана Приготвяне: 1.

Супа от аспержи

Супа от аспержи

Аспержите са най-добрият източник на фолиат, един от витамините от група В, който е отлично средство за профилактика на сърдечни заболявания. Продукти: 1 кг аспержи, 1 супена лъжица олио или зехтин,

Крем-супа от тиква и картофи, гарнирана с филе

Крем-супа от тиква и картофи, гарнирана с филе

Необходими продукти: 1 кг тиква 1 кг картофи 500 г моркови 4 глави лук 250 мл сметана сол, черен пипер, индийско орехче 200 мл сухо бяло вино по желание 500 г пуешко, пилешко или свинско филе 2-3 с.

X