Напишете дума/думи за търсене

Тайната за привличане на всеки мъж всъщност е толкова проста

Думата "секс" може да има повече експлозивни конотации и объркване, свързани с нея, отколкото всяка друга дума в човешката реч.

И идеята за "сексапил" е същата. Притежава мощност.
Всички искаме да сме сексапилни. Може да не сме единодушни какво точно означава терминът, но ако някой ни „обвини”, че го
имаме, няма да спорим с него.

Каква е тайната на сексапила
Ако имате сексапил, това означава, че има нещо във вас, което кара хората от противоположния пол да искат да бъдат възможно най-близо до вас.
Те искат ръката им да бъде преплетена с вашата, да усетят кожата ви, като докоснат ръката ви, след време искат да ви целунат и да направят всички последващи физически неща, които да ни извисят до плътска кулминация.

С две думи, има нещо толкова привлекателно във вас, че околните искат да се свържат с вас, буквално да станат едно с вас.
Но тук трябва да помислим много внимателно. Ясно е, че харесваме идеята хората от противоположния пол да ни намират за толкова привлекателни, че искат да станат едно цяло с нас. Това си е направо комплимент, нали? Но с коя част от вас искат да станат едно цяло – само с тялото ви или с тялото, ума и душата ви? 

Ставаме нервни и отбранителни, когато някой намира само тялото ни за привлекателно, а не знае нищо за ума ни и не познава и на йота душата ни.

В по-голямата картина нашите тела са само малка част от съвкупността ни. Умът ни е хиляди пъти по-сложен и уникален и това, което наричаме души, е най-дълбоката част от нас. Частта, която е толкова централни за нашето същество, че нейната стойност за нас е отвъд думите.

Така че, когато говорим за сексапил, ние говорим за това да бъдеш някой, чийто цялостен пакет се харесва на типа човек, който ни приляга.

Макар че точката, от която трябва да започнем, може да е с външния ни вид, това са само около 10 процента от целия процес на свързване помежду ни.

Разбира се, няма нищо излишно в това да следите теглото си, да стегнете тялото си, да изберете правилната прическа, да носите стилни дрехи и да следвате всяко правило за лична хигиена. Ще станете много по-привлекателни физически и вече ще сте на 10 процента от пътя към сексапила, който ще привлече типа партньор, за когото мечтаете.

И тогава започва забавлението! Следващите 30 процента от сексапила са свързани с привеждането на ума ви във форма. Здравето на вашия разсъдък няма много общо с оценката ви за интелигентност. Може да имате коефициент на интелигентност 90, 100 или 130. На всяко ниво на интелигентност критичният въпрос е колко здрав е умът ви?

Точно както здравето на вашето тяло е следствие от това с какво го храните, колко често го упражнявате, количеството почивка, което му предоставяте, и как го предпазвате от болести, същото важи и за вашия ум.

Ако искате да имате наистина здрав ум, хранете го с добри неща - стимулиращ материал за четене, ободряваща и вдъхновяваща музика, предизвикателен разговор по основни теми и време за размисъл.

И го упражнявайте. Вземете увлекателни нови материали за четене по теми, които на пръв поглед изглеждат твърде тежки за вас. Присъединете се към някои нови групи, които ви натоварват до крайност. Продължавайте да опитвате нови неща. Докато умът ви става по-голям и по-силен, сексапилът ви буквално ще се умножи.


И тогава стигаме до истинската тайна на сексапила. Може да си помислите, че преувеличавам, но 60 процента от трайния сексапил се дължи изцяло на вашата душа. Има само три неща, които може да направите, за да оздравите душата си.
Първо, опознайте я. Влезте навътре в себе си, изчистете се до центъра си и станете близък приятел на душата си.
Това обикновено изисква време насаме, време за размисъл, медитация и молитва. Второ, бъдете силно обичани на най-дълбоките нива - обичани по траен начин, обичани безусловно. И накрая, заемете се със задачата да станете непоколебимо автентични.

Нека душата ви бъде в центъра на живота ви, а не в капан в тъмно мазе на вашето същество.

Най-вероятно се чудите как тази статия за сексапила се превърна в материал за тялото, ума и душата.

Всеки от нас е наблюдавал хора около себе си, които се поддават на старата идея, че сексапилът е свързан само с тялото. Наблюдавали сте ги как стават физически привлекателни и пренебрегват умовете и душите си.

Но, ако сте късметлии, най-вероятно сте наблюдавали как други хора изграждат своя сексуална привлекателност около красотата на телата си, великолепието на умовете си и деликатността и жизнеността на душите си. И те със сигурност имат връзки, които процъфтяват все повече с времето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X