Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем дали сме попаднали на „сексуален вампир“?

Случвало ли ви се е да влезете в заведение, където ви чакат ваши приятели, за да пийнете по нещо и да се отпуснете, а се натъквате на тотално непознат мъж, с когото изпитвате мигновено свързване?

Физическото привличане не прилича на нищо, което някога сте изпитвали. Това е похот от пръв поглед.

С всяка следваща усмивка пропадате все повече в желанието си към него. А след известно време вече не мислите ясно и това няма нищо общо с няколкото глътки вино, които сте изпили.

Това е чувството да срещнеш сексуален вампир. Ако наистина сте се свързали с него, усещането става само по-интензивно.

Цялото ви внимание е насочено върху това колко привлекателен е този господин, как е запалил тялото ви и какво нарастваща нужда имате да правите секс с някого, за когото почвате да мислите, че може да е човекът, когото сте търсили цял живот.

Със свален гард и похотта ви, която ви поглъща като огън отвътре, вие се съгласявате да си тръгнете с този мъж и да се отдадете на най-добрият секс, който някога сте правили.

Никога преди не сте били толкова погълнати от това, което изглежда като безкрайно удоволствие. Това е отвъд най-смелата ви фантазия и ви кара да се носите в облак, физически изтощени, но щастливи, докато се унасяте в сън.

Това прекрасно усещане свършва, когато се събудите сами, изцедени и се чувствате все едно имате махмурлук, въпреки че едва сте изпили виното си. Освен това изпитвате отчаяна нужда да се свържете отново със снощния любовник, така че грабвате телефона и изпращате съобщение, което се надявате да не звучи твърде нуждаещо, като му благодарите за страхотната нощ и се чудите кога може да се видите отново.

Когато този sms остане без отговор, вие се решавате на телефонно обаждане, което ви препраща направо в гласовата поща.
Оставяте отново съобщение с надеждата, че ще се обади, но не идва отговор.

В края на краищата как може да сте толкова разбити заради свалка за една нощ?

Многократно сте си задавали същия въпрос, чудейки се дали всъщност сте си загубили ума. Не сте виновни, че се чувствате така. Вероятно сте били със сексуален енергиен вампир и може да се почувствате така, сякаш сте пристрастени към неговата енергия като към хероин.

Четири признака, които показват, че сте били интимни със сексуален вампир

1. Усетихте очарованието му моментално
Почти всеки е чувал за енергийни вампири и за да бъдем честни, всеки се нуждае от енергия, за да оцелее. Повечето хора си я набавят от храната или когато са сред природата, спортуват и по други безвредни начини. Но има индивиди, които цъфтят, черпейки енергия от околните, а вампирите със сексуална енергия са едни от най-коварните.

Точно като вампирите, които виждаме във филмите, които са способни да очароват и манипулират жертвите си.

2. Чувствате се обвързани с него дори след срещата ви
След като са се „нахранили” с вас, те могат да поставят „кабел” във вашето енергийно поле, за да продължат да източват енергията ви. Нашите чакри представляват енергийни центрове и всеки от тях има специфични енергии, които ни захранват по различни начини. Нашата сакрална чакра, която се намира в областта на слабините, съдържа енергията на сътворението.

Сексуалните енергийни вампири обикновено поставят енергиен кабел, който се простира от тяхната сакрална чакра до вашата, който действа като захранваща тръба, изпращайки енергията ви към тях по тяхно желание. Това може да причини болка или спазми в областта на слабините и множество проблеми с храносмилането от стомашно разстройство до чревен дистрес.
Тъй като тази енергия помага да създадете живота, който искате, източването й всъщност може да попречи на способността ви да работите и да създавате успех, щастие или каквото и да е, което ви носи удовлетворение.

3. Оказвате се в емоционално разстроено състояние на ума, след като сте били с него
Сакралната чакра също представлява емоционалното тяло на аурата. Това означава, че вашите емоции също са засегнати, което ви държи в затруднено емоционално състояние.

4. Развивате копнеж да бъдете отново с него
Истински алчните сексвампири също ще прикрепят въжета към коренната ви чакра, която представлява енергията на жизнената сила, както и сърдечната ви чакра, за да ви накара да копнеете за тях. Те могат също да се прикрепят към вашето 3-то око, което представлява психически способности, но също и как виждате дните пред вас.

Това ви кара да продължите да мислите за тях в бъдеще. Прикрепването на техните въжета към тези области помага да задържите сърцето, ума и сексуалната си енергия, фокусирани върху тях, така че несъзнателно да им осигурявате непрекъснат поток от енергия.


Как да преодолеете сексуален вампир и да възвърнете отново живота си?

1. Не го приемайте лично
Сексуалните вампири много приличат на комарите. Те източват кръвта ви, докато инжектират слюнката си, което причинява парещ сърбеж в областта, с която се хранят.
Те просто искат храна и не се притесняват много от факта, че оставят жертвите си със сърбящи и болезнени подутини. След като се хранят с една жертва, те ще продължат напред, за да намерят още плячка. Ако някой изпитва дефицит, това са те, не вие.

Бъдете благодарни, че авантюрата ви е продължила само една нощ.

2. Премахнете въжетата, които ви свързват с тях
Енергийните кабели са като плевели. Те трябва да бъдат изтръгнати с корена или могат да израснат отново. Важно е да предприемете стъпките за премахване на нежеланите и вредни енергийни връзки, както и да помогнете за излекуването и успокояването на вашите чакри.

3. Вземете енергията си обратно
След като премахнете кабелите, следващата стъпка е изключително важна, а именно да вземете пречистената си енергия обратно от този, който я е откраднал от вас. Важно е да пречистите енергията, преди да я вземете обратно, за да не остане и частица от сексуалния вампир.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X