Напишете дума/думи за търсене

Само за мъже: 5 признака, че жената е достигнала до оргазъм

Момчета, ако някога сте се чудили дали една жена е преживяла оргазъм или просто го фалшифицира, тази статия е за вас.
Женският оргазъм е една от най-големите сексуални мистерии. Докато някои жени са наясно как да помогнат нва кулминацията си и на партньора им да ги задоволи, има и такива, които се усланят на уменията на любовника в леглото, който доста често е загубен в превода.

Разбира се, понякога една жена може да фалшифицира удоволствието си, за да зарадва любимия, което аз лично намирам за недопустимо, а други го правят, за да приключат по-бързо с това креватно мъчение.
Но когато става въпрос за нейното удоволствие, има някои показатели, за които господата могат да следят, за да разберат дали са задоволили момичето си.

Оргазмът е нещо повече от стискане на гениталиите и има различни видове, които една жена може да изпита

Обикновено мислим за секса като за полов акт, който се случва с проникването на пениса във влагалището, а за оргазма като за „кихане на гениталиите“.

Сексът надхвърля самия полов акт и може да обхване удоволствието по много начини, които не е задължително дори директно да включват гениталиите. Оргазмичната енергия може да пулсира през женското тяло, без всъщност да достигне до някаква кулминация.

Всеки от нас има много уникално сексуално „окабеляване” и за много хора то включва множество от приятни сетива и дори психологически нужди и желания.

Някои от видовете оргазми, които жените могат да получат са клиторален, цервикален, G-точка, цяло тяло, енергичен, анален, зърнест, мозъчен, сетивен и сърдечен.

Жените могат да кажат, че са имали оргазъм, когато почувстват, че енергията обзема тялото им, дори и да не включва „свиване на гениталиите“.

Потърсете физически реакции

1. Оргазмът или зачервяването на секса
Сексуалната стимулация и възбуда причиняват повишен приток на кръв към всички капиляри в тялото, включително тези в гърдите и гениталната област. Много жени изпитват зачервяване на кожата на лицето, корема, гърдите и гениталиите по време на възбуда.

2. Контракции и треперене на тялото
Оргазмът се определя като освобождаване на сексуална енергия, което често води до свиване и освобождаване на мускули в тазовата купа, включително вагината.

Ако правите секс или използвате стимулиране на пръсти върху жена, ще почувствате свиване на влагалището и освобождаване по време на оргазъм. Може също да почувствате, че вагината се отваря още повече по време на кулминацията, тъй като тялото се отпуска и освобождава натрупаната сексуална енергия.

Някои жени (и мъже) също ще имат треперене и контракции по цялото си тяло, когато имат оргазъм. Макар и да не е невъзможно, тези физически реакции са много по-трудни за фалшифициране.

3. Дишане
То обикновено се променя по време на висока възбуда и оргазъм.
Жените са склонни да дишат много по-бързо и дълбоко, когато се доближат до оргазъм, и често се появява дълбок гърлен звук или писък. Въпреки че това със сигурност може да бъде фалшифицирано, ако се случи зааедно с някои от другите физически признаци, може да бъдете сигурни, че е имала оргазъм.

Използвайте науката във ваша полза
Оргазмът се състои в 8-12 стереотипни контракции, които се появяват в тазовата мускулатура, започващи и увеличаващи латентността помежду си до тяхното прекратяване. Те могат да бъдат открити най-лесно във вагиналния отвор или ануса.

4. Тя ви казва, че е достигнала кулминация.
Повечето жени са наясно, че са имали оргазъм въз основа на усещанията, които изпитват и физическата им реакция към удоволствието. Ако мъжът не е разбрал, че жената е преживяла оргазъм, за него е изключително полезно да го чуе директно от нея.

5. Просто я попитайте дали е достигнала до кулминацията
Единственият начин да разберете е да я попитате. Може да потърсите всички физически признаци на възбуда, докато преминава през цикъла на сексуална реакция, но всичко друго е доста лесно да се фалшифицира. Не всички жени еякулират и ако го направят, това понякога е само няколко капки и партньорът им не може да ги види. Пръстите на краката често се извиват в момента на оргазъм, но отново това лесно се фалшифицира.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X