Напишете дума/думи за търсене

8 мъже разкриват нефилтрираните си мисли за „сексуалното лице“ на жените

Най-удивителното в секса е, че може да доставяме и получаваме удоволствие едновременно. Това е върховният акт на интимност.

Може да видим нечие удоволствие, отразено в оргазма му.

Разбира се, може да го наблюдаваме и по други начини – в стенанието, в погледа, в устните, които се подуват и блестят.
С две думи, сексуалното лице. Това е нещо, което вероятно не искаме да си представяме как изглеждаме, докато свършваме, но наистина обичаме да виждаме израза на удоволствие в партньора си.

Това ни кара да се чувстваме мощни, когато виждаме колко ни харесват, но също така позволява да разберем, че сме свършили добра работа. Партньорът ни е доволен и това може да помогне и на нашата собствена страст да избухне.

Има няколко сексуални лица, които носят както чувство на чудо, така и удовлетворение.

Ето какво наистина мислят мъжете за женското „сексуално лице“.

1. Кара ме да полудявам
„Ако изглежда така все едно че й се ходи до тоалетната, без значение колко е привлекателна, съм готов скоро да не повторя правенето на секс с нея. Но ако е маргинална и внезапно нейното възбудено лице се превърне в Лейди Гага, аз ще се побъркам."

2. Чувствам се толкова силен
„Сексуалното лице за мен е една от любимите ми части на размяната на ласки. Това е много подхранващо егото, знаейки, че аз съм този, който я кара да реагира така, и че това е изражение, което повечето мъже никога няма да видят.

От друга страна, докато се случва, има и малко несигурност, която се прокрадва. Започвам да си мисля: „Наистина ли е искрена или просто е учтива, за да не нарани чувствата ми на любовник?“

3. Знам, че върша добра работа
„Често не гледам лицата на партньорките си, но харесвам всяка индикация за удоволствие, която доставям.

4. Това е най-доброто чувство
„Сексуалното лице е най-доброто. Да гледам как моето момиче губи разсъдъка си от похот, изписано върху тази част от тялото й, винаги е най-доброто. Най-доброто!“

5. Красиво е
„Защо жените имат най-красивите сексуални лица? Наистина е невероятно за гледане. В същото време мъжете в повечето случаи изглеждаме така все едно имаме запек и едновременно с това получават инфаркт. Поне не трябва да се гледам!"

6. Позволява по-дълбока връзка
„Наистина обичам да се свързвам с нея по време на секс – това е като разкриване на състоянието на оргазъм. Това, което е много смешно, е как лицето може да се промени в този конкретен момент.

За мен е важно да го виждам, защото тогава със сигурност ще се опитам да й дам най-доброто от себе си, за да изживее една от най-яките си кулминации. Аз също имам секслице, но нямам представа как изглеждам... Просто си представям, че показвам усещането си на екстаз."

7. Това означава всичко
„За тези, които обичах или от които се интересувах, винаги беше красиво.“

8. Показва уязвимост
„Понякога сексът не е никак секси. Понякога лицето, върху което устата изобразява буквата О, изглежда сякаш се напъвате, за да изпразните червата или получавате инсулт.
Но това, което прави дори тези зловещи лица толкова привлекателни, е тяхната уязвимост и честност. Вие наистина сте тук и това наистина се случва."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X