Напишете дума/думи за търсене

7 секссъвета от жени, които ще направят партньорите им по-добри в леглото

Сексът може да бъде лесен и забавен.
Момчета, просто следвайте тези сексуални съвети, които жените искат мъжете да чуят, за да станат незабавно по-добри любовници. Този наръчник е полезен независимо дали току-що сте се запознали с някого в Tinder или сте в дългосрочна връзка.

1. Намерете нейните ерогенни зони
Много хора се фокусират върху клитора, зърната и G-точката, когато става въпрос за удоволствие на жените. Но има и други ерогенни зони, които са чувствителни на допир.

Галете ръцете си по тялото й и изследвайте извивките й. Помолете я да ви уведоми, когато попаднете на чувствителна зона, която я възбужда, когато я докоснете. Отделете време, за да целунете пеперудено тези области. Нежно дишайте върху зоните, за да я възбудите.


2. Бъдете спонтанни с мръсните приказки
Когато сте на среща с любимата си, кажете й колко много ви възбужда и какво в нея обичате най-много. „Обичам начина, по който косата ти пада върху лицето ти“ или „Толкова си красива, когато се усмихваш така“...

Ако установите, че жената до вас се радва на комплименти, опитайте късмета си с мръсните приказки. Кажете й всичко, което ще й направите по-късно в леглото.

3. Играйте си с гърдите й
Стимулирането на гърдите може да се извършва чрез облизване, докосване, гризкане и пощипване на зърната. Те могат да щръкнат, когато тя се възбуди. По време на този процес тялото й произвежда окситоцин, който помага да се създадат чувства на доверие и може също така да намали чувството на тревожност.

Не забравяйте да масажирате зоната около зърната й. Понякога областите, които са забравени, могат да осигурят някои от най-възбуждащите чувства. По-малкото количество стимулация може да я накара да моли за повече. Може също да опитате да захапете нежно зърното, когато тя е на път да стигне до оргазъм.

Някои жени са големи късметлийки, тъй като могат да постигнат оргазъм само от стимулация на зърната.

4. Изкъпете я
Душът може да бъде много чувствено занимание. Попитайте партньорката си дали иска да се присъедини към вас под душа. Предложете й, че да измиете тялото й. Измийте я бавно около врата, раменете и кръста.

Когато почувствате, че се чувства удобно, може да започнете да миете гърдите, корема и гърба. Ако тя е възбудена и доволна от това как вървят нещата, може да масажирате вагината й. След като приключите с душа, я заведете в спалнята за още забавление.

5. Мастурбирайте пред нея
Естествено е да се възбуждате сексуално, когато гледате партньора си да се докосва. Когато хората мастурбират, те са в състояние да постигнат максимално удоволствие. Това със сигурност ще ви разгорещи.

Мастурбацията е дейност, която повечето хора правят насаме, така че може да се разглежда като забранено преживяване. Ако сте нервни, може да помолите партньора си да ви помогне. Може също така да инвестирате в сексиграчка, която определено ще изведе нещата на съвсем ново ниво.

6. Подпрете я отзад
Гледането на еротичен филм винаги е забавно. Особено ако го правите в поза лъжица. Тя може да обожава усещането на ерекция, подпряна в дупето й. Ако е възбудена, жената може да започне леко да се търка в тялото на мъжа, който, от своя страна, може да масажира вътрешната част на бедрата и тялото й отзад.

7. Помолете я да поеме контрола
Помолете я да поеме пълен контрол. Това може да е напълно ново изживяване и за двама ви. Това може да я накара да полудее и да поеме контрол върху това колко удоволствие може да си достави.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X