Напишете дума/думи за търсене

Действителната възраст, на която жените достигат своя сексуален връх

Проучване на известна марка за сексиграчки установи, че това, което смятахме за вярно за сексуалните пикове, в крайна сметка не е толкова вярно.

Мащабното изследване, проведено сред 1000 възрастни на възраст между 18 и 65 години, имало за задача да накара участниците да разкрият в кои моменти от живота си са правили "най-добрия" секс.

Резултатите показват, че жените правят най-добрия секс на 26, за разлика от дългогодишното вярване, че това се случва на 35-годишна възраст, а мъжете правят най-добрия секс на 32, за разлика от 18-годишна възраст, която лекарите са втълпили в мозъка ни.

Проучването също така установява, че е важно кога някой губи девствеността си. Това също играе роля в това колко време е необходимо, за да бъде сексуално удовлетворен даден човек.

На каква възраст мъжете и жените губят девствеността си?
Средно жените губят девствеността си на 16 години, отнемайки им 10 години преди най-накрая да изпитат най-добрия секс в живота си. А мъжете средно губят девствеността си на 17 години, което означава, че трябва да чакат 15 години, преди да започнат да изпитват такова удоволствие, което да накара пръстите на краката им да се свиват.

Според експерта по секс и връзки Трейси Кокс има смисъл в това, че отнема толкова време, докато хората най-накрая могат да кажат, че правят „най-добрия“ секс, защото „както доста неща, сексът става по-добър, колкото повече го практикуваме. Изисква време, за да се научим как да контролираме своите оргазми и да проумеем сложната женска полова система."

Що се отнася до другите резултати от проучването, Кокс казва, че не е изненадана, че жените действително достигат своя сексуален връх преди мъжете, тъй като, противно на предишните вярвания, няма начин на жените да отнеме толкова време, отколкото на мъжете, за да овладеят своите сексуални реакции."

Защо е изненадващо, че жените достигат сексуален връх през 20-те си години?
Когато майка ми слуша как аз и моите приятели говорим за секс, без задръжки, с такава откритост и пълно разбиране на сексуалното образование, това я кара да се изчервява.

През 70-те години само 1% от жените са използвали вибратор в сравнение с повече от половината (53%) женско население, което ги използва сега.

Въпреки че все още поддържам факта, че страхотните ми сексуални дни не настъпиха до началото на 30-те ми години, аз съм щастлива, че жените в средата на 20-те достигат своя сексуален връх по-рано, отколкото първоначално се смяташе.

Ако средностатистическата девойка губи девствеността си на 16
и трябваше да чака почти 20 години за страхотен секс, със сигурност изглежда по-несправедливо, даже почти жестоко.
Що се отнася до мъжете обаче, ми се струва, че те достигат до пика на сексуалността си още след първия път, когато са имали оргазъм.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X