Напишете дума/думи за търсене

Водата сбъдва желания

Вадим Зеланд е е квантов физик, създал теорията на транссърфинга, която днес има милиони фенове по света. Днес ви представяме неговия метод за сбъдване на желанията, който също се радва на широка популярност. Нарича се "Чаша вода" и не е никак труден, но е нужно да вярвате.

Върху лист хартия (най-добре от тези, които могат да се залепват) запишете своето желание. Трябва да бъдете конкретни, но без много детайли. Да речем, работите върху даден проект, но ви липсват още добри творчески идеи. Може да запишете нещо такова: "Пълна съм с вдъхновение и креативност. Позволявам на творческата си енергия да протича свободно през мен. Креативността ме спохожда по най-естествения начин. Аз привличам творчески идеи през цялото време. Творческата ми същност спомага да реализирам целия си потенциал."

Залепете листа върху чаша вода. Разтъркайте дланите на ръцете си, за да събудите енергийния поток и ги поставете от двете страни на чашата, без да я докосвате, но много близо. Кажете желанието си на глас и го визуализирайте. Изпратете към водата цялата си енергия и я изпийте.

Този ритуал се прави всяка сутрин и всяка вечер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X