Напишете дума/думи за търсене

Кога жените изискват невъзможното от мъжете си?

Колко често чуваме, че жените са твърде взискателни, придирчиви и искат твърде много?

Но пък в ключови моменти във взаимоотношенията 99% от порасналите момичета искат твърде малко - когато избират партньор, жените често се се захващат с неподходящи за тях мъже. Омъжените жени нерядко се съгласяват с неудобни за тях условия в семейството, вместо да помолят съпруга или близки за помощ, за да защитят техните нужди. В резултат на това много жени губят себе си, забравят за своите желания и мечти, спират да се стремят към нещо и се преливат в своите съпрузи и деца.

В какви ситуации фразата „искаш твърде много“ е вярна?

Една жена иска твърде много, когато очаква всичко от мъжа, наведнъж и по едно и също време – обикновено това се случва във вече установена връзка. Една жена иска мъжът да не лентяйства и да се грижи за голяма част от прехраната, но в същото време, когато си е у дома, никога да не се уморява, да й отделя време, да я забавлява и да е мек и пухкав.

Една жена очаква точно противоположни неща в един и същ момент от мъжа, а мъжете не разбират какво да правят в края на краищата: едното или другото?

Често срещана ситуация: на етапа на ухажване двойката комуникира много, обръща си внимание и споделя чудни емоции. След периода на букети и бонбони някои жени искат мъжът да продължи да ги ухажва и да им обръща много внимание, защото не са се научили сами да се забавляват.

Помнете обаче, че половинката не е аниматор - всеки е отговорен за собственото си забавление и състояние на удовлетвореност.

Да, в някои ситуации жените искат твърде много, а в други твърде малко. По правило това се случва в грешни ситуации.

Много е важно да намерите баланс в изискванията си към партньора и правилно да подредите приоритетите, за да изградите комфортни, хармонични и щастливи семейни отношения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X